De ijzers gaan weer onder

Na een regenachtige periode maken we ons op voor een prachtig nazomerweekend en lijkt het schaatsseizoen mijlenver weg. Toch kriebelt het voor de leden van de Goorse IJsclub al enige tijd want over twee weken wordt het schaatsseizoen voor hen officieel geopend met de eerste training op het kunstijs van de IJsbaan Twente in Enschede. De Goorse IJsclub traint, als er geen natuurijs is, al sinds 1987 in Enschede. Eerst aan de Westerval en sinds 2008 op de fonkelnieuwe baan naast Go Planet. In diverse trainingsgroepen voor junioren en senioren is er nog ruimte om onder begeleiding van deskundige trainers te leren schaatsen en de techniek bij te spijkeren. Dit geldt voor zowel de beginnende als de geoefende schaatsers.Informatie staat op de WEBSITE van de ijsclub. Opgeven kan ook via EMAIL.