De Bebsel begint met dansavonden

In zaal De Bebsel start vanavond een serie dansavonden voor mensen alleenstaanden, stellen en anderen die graag willen dansen. De dansavonden zijn een initiatief van de muzikanten Jan Willem Bronstgeest en Gert Ekkelboom en worden ook gehouden bij Rouwhorst in Oldenzaal en Morshuis in Albergen. Volgens de website samendansen.nl zijn de avonden een alternatief voor mensen die vroeger veel uitgingen in Hengelo en daar dansavonden bezochten. Bij De Bebsel zijn er tot en met Koningsdag, als er een Koningsbal is, na vanavond nog 5 dansavonden. De toegang is 6 euro per persoon en volgens organisatoren is ‘de gastvrijheid en de privacy gewaarborgd’.

Gerelateerde berichten

  • Ierse middag bij De Bebsel24 september 2021 Ierse middag bij De Bebsel De gerenommeerde Ierse Folkband O'llainnis treedt komende zondag op tijdens een Ierse middag in zaal De Bebsel. De band komt uit Borculo en bestaat vier mannen en een vrouw en spelen […]
  • Ook dit jaar geen Sjoowavonden22 februari 2021 Ook dit jaar geen Sjoowavonden Vanwege het Coronavirus is er ook dit jaar geen editie van de Goorse Sjoowavonden. Ook vorig jaar moest de artiestenparade bij De Bebsel om dezelfde reden worden gecancelled. De […]
  • De Bebsel neemt De Gebrande Waateren over26 juli 2018 De Bebsel neemt De Gebrande Waateren over De uitbaters van De Bebsel, het zalencentrum- en cateringbedrijf aan de Hengevelderstraat in Goor, hebben cafĂ©- en zalencentrum De Gebrande Waateren in Hengevelde overgenomen. Daartoe zijn […]
  • Rondje van de Koning bij De Bebsel op Koningsdag7 april 2018 Rondje van de Koning bij De Bebsel op Koningsdag Ze hopen er een nieuw evenement van te maken na de Koningsdag-activiteiten in het centrum. Jeroen en Ellen Bebseler organiseren op 27 april een muzikale gezellige middag onder de titel […]
  • Vinylparty met pubquiz bij De Bebsel23 oktober 2021 Vinylparty met pubquiz bij De Bebsel Er is genoeg te doen in zaal De Bebsel in de komende weken. Zo is er over twee weken 'Lachen, gieren, brullen' waarover later meer op deze site. Op de vrijdag daarvoor, op 5 november, is […]