Burendag op ’t Gijmink

De jaarlijkse landelijke Burendag krijgt extra aandacht en cachet op ’t Gijmink. Op het plein van de Gijminkschool is er komende zondag een braderie, het Rad van Fortuin en allerlei activiteiten voor kinderen zoals een springkussen en een rommelmarkt. De burendag begint om 11.00 uur en duurt tot 15.00 uur.

 

Gerelateerde berichten

  • Goorse Stadslandbouw roept op: “Kom samen metselen”25 september 2020 Goorse Stadslandbouw roept op: “Kom samen metselen” De Goorse Stadslandbouw gaat morgen, tijdens Nationale Burendag, aan de slag met een renovatie van de entree. De overheidsinstelling nodigt iedereen uit om te helpen aan een groenere […]
  • Wie wordt de beste buurman of buurvrouw?14 augustus 2019 Wie wordt de beste buurman of buurvrouw? Welzijnsinstelling Salut organiseert voor Goor en de overige kernen in de Hof van Twente ook dit weer de zogenoemde ‘Beste Buur-verkiezing’. Dit is iemand die altijd een oogje in het zeil […]
  • Tonny Uwland-Maas krijgt titel ‘Beste Buur’22 september 2018 Tonny Uwland-Maas krijgt titel ‘Beste Buur’ Tonny Uwland-Maas is vandaag gekroond tot de 'Beste Buur' van de gemeente Hof van Twente. De 78-jarige Goorse werd verrast door een bezoek van burgemeester Nauta die haar kwam bezoeken […]
  • Asbest eruit, bollen erin…21 september 2018 Asbest eruit, bollen erin… Aanstaande zaterdag is het landelijke burendag. In ’t Gijmink in Goor is het Groene Burendag. Er worden 5000 bollen geplant in de wijk onder het motto 'Asbest eruit, Bollen erin'. De […]
  • Beter een goede buur…24 september 2016 Beter een goede buur… Het is vandaag Burendag en dat is ook in Goor op een aantal plekken goed gevierd. Zo klonk onder meer het stemgeluid van 'good old' Henk Diphoorn over 't Gijmink en waren er ook tal van […]