GFC gaat voor de titel, Twenthe de top 5, Hector-trainer is voorzichtig

Romano Lammertink windt er geen doekjes om vlak voor de start van de nieuwe voetbalcompetitie. GFC gaat voor de titel. “We staan er goed op en hebben een uitstekende voorbereiding gedraaid. We hebben gewoon een goede groep. De titel ? Misschien ben ik te enthousiast maar als de groep fit blijft moeten we daartoe in staat zijn.” aldus de Goorse oefenmeester. GFC speelt morgen het eerste competitieduel uit bij Buurse. Hector-trainer Mark Dijkstra is vooraf een stuk voorzichtiger over de kansen in de vierde klasse B.

“De voorbereiding was niet zoals gewenst. Teveel afwezigen. Daarnaast hebben we wat nieuwe jongens dus ik kan de status nu nog slecht bepalen.” Hector opent morgen thuis tegen het Enschedese Aramea. Een klasse hoger, in de derde klasse B gaat vv Twenthe op bezoek bij Warnsveldse Boys. Trainer Michiel Mensink is helder in zijn doelstelling voor dit seizoen: “Top 5, daar gaan we voor.” Voor het duel van morgen kan hij alleen niet beschikken over de geblesseerde Stef Eland. De rest is fit.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe op jacht naar eerherstel tegen Heeten17 februari 2018 Twenthe op jacht naar eerherstel tegen Heeten Het uur u nadert voor vv Twenthe. De ploeg van trainer Michiel Mensink behaalde in de 12 tot nu toe gespeelde wedstrijden slechts 9 punten en behaalde de laatste 3-punter in het laatste […]
  • Twenthe ontvangt koploper, Streekderby’s voor GFC en Hector14 oktober 2017 Twenthe ontvangt koploper, Streekderby’s voor GFC en Hector Twenthe wacht nog altijd op de eerste zege in dit seizoen en hoopt de punten in het thuisduel tegen Ruurlo wel in eigen huis te kunnen houden. Eenvoudig zal het niet worden want Ruurlo […]
  • Beslissende weken voor Goorse voetbalclubs21 april 2018 Beslissende weken voor Goorse voetbalclubs Het zijn de weken van de waarheid voor de Goorse clubs in de derde- en vierde klasse B. Twenthe begon het seizoen belabberd maar heeft inmiddels de vorm te pakken met vijf overwinningen op […]
  • Twenthe wil eerherstel, Hector in belangrijke Hofderby14 april 2018 Twenthe wil eerherstel, Hector in belangrijke Hofderby De periode dat de prijzen worden verdeeld is aanstaande en voor vv Twenthe zou dat zomaar eens een plek in de nacompetitie kunnen zijn. De ploeg van trainer Michiel Mensink is de laatste […]
  • Moormann: “Tuurlijk zijn we de favoriet..”4 november 2017 Moormann: “Tuurlijk zijn we de favoriet..” Het is het weekend van de eerste Goorse stadsderby in de vierde klasse B tussen GFC en SV Hector en dat houdt de voetbalgemoederen in het Twentse Haagje altijd bezig. Zo ook nu. GFC heeft […]