Het regent wereldtitels en felicitaties voor Fieke

Ze woont samen met haar Aschwin nu nog net buiten Goor, maar dat gaat binnenkort veranderen. Fieke van den Esschert is vandaag 25 jaar oud geworden en dat op een hele speciale plek. Fieke is namelijk op dit moment in het Noorse Bergen waar deze week het wereldkampioenschap wielrennen plaats vindt. Ze is er onder meer voor RTV Oost maar niet alleen want haar vriend Aschwin Kruders is er ook als pr-functionaris van onder meer de kersverse wereldkampioene tijdrijden Annemiek van der Vleuten. En zo kan het feest van een kwart eeuw Fieke in gezamenlijkheid gevierd worden in Noorwegen waar het naast de nodige regendruppels ook wereldtitels regent. En felicitaties voor Fieke. Ook via deze weg een welgemeend ‘Van Harte’ !

Gerelateerde berichten

  • Noorse camping op De Hogenkamp18 augustus 2019 Noorse camping op De Hogenkamp Een bijzonder tafereel in de Sternstraat op de Goorse Hogenkamp. Daar is, vanuit het niets, ineens een Noorse camping verrezen. Eén en ander heeft te maken met de 50e verjaardag van […]
  • Tweeling Kevin en Sharon 25 jaar21 oktober 2017 Tweeling Kevin en Sharon 25 jaar Joop en Annet van den Burg werden 25 jaar geleden overspoeld met kaarten waardoor boekhandel Tieman helemaal door de voorraad heen was. Aanleiding: De geboorte van de Goorse tweeling […]
  • Maikel de Jong kwart eeuw oud24 september 2017 Maikel de Jong kwart eeuw oud Feest voor de jonge Goorse stukadoor Maikel de Jong die 25 jaar is geworden. Volgens zijn kameraden staat hij zelden zonder biertje op een foto en verlangt hij nu al naar zijn pensioen en […]
  • Markelose judoka Hilde Jager sluit zich aan bij Goors AK Sportpromotions14 januari 2019 Markelose judoka Hilde Jager sluit zich aan bij Goors AK Sportpromotions Het Goorse sportmanagementbureau AK Spotpromotions, dat onder meer al het management verzorgt van olympisch- en wereldkampioene wielrennen Anna van der Breggen, heeft er een bijzondere […]
  • Toch een feestje voor Geert en Bianca…3 juni 2019 Toch een feestje voor Geert en Bianca… Ze waren afgelopen maandag 25 jaar getrouwd: Geert Endeman en zijn lieftallige Bianca. Dat werd met de familie gevierd tijdens een zonvakantie in Griekenland. Iets wat de vrienden van het […]