Belgin Sayin in Portret

Belgin Sayin is zondag te gast in het radioprogramma Portret van Hofstreek FM. Deze 43-jarige Goorse is controller en hoofd administratie bij Aannemings- en Afbouwbedrijf Haafkes. Daarnaast doet ze aan hardlopen, wielrennen en kickboxen. In de vakantie gaat ze graag met haar 12-jarige zoon naar Turkije, waar ze veel familie heeft. Bent u benieuwd naar haar levensverhaal? Luister dan vooral zondagochtend om 11 uur naar Hofstreek Portret. Herhaling: maandagavond 2 oktober om 20 uur. De techniek is in handen van Gerben Klein-Nagelvoort, Linda van Ingen presenteert.

 

Gerelateerde berichten

  • Renate Versteegen in Portret26 april 2017 Renate Versteegen in Portret Renate Versteegen is zondag te gast in Portret bij Hofstreek FM. De van oorsprong Deldense staat in Goor bekend als fanatieke wagenbouwer. Met haar klassieke balletachtergrond heeft ze het […]
  • Oproep Stadsraad groot succes: Tenminste zeven raadsleden22 maart 2018 Oproep Stadsraad groot succes: Tenminste zeven raadsleden Aan de oproep van de Goorse Stadsraad om op een Goorse kandidaat te stemmen tijdens de gemeenteraadsverkiezingen gisteren, is massaal gehoor gegeven. Waar er na gisteren nog verwacht werd […]
  • Groen-gele parkiet vermist9 mei 2020 Groen-gele parkiet vermist Een groen-gele parkiet is sinds donderdagmiddag vermist. De kleine vogel is ontsnapt vanuit een kooi in een woning aan de Waterhoenstraat. De parkiet heet Bambino en Belgin Sayin wil hem […]
  • Enerverende en druk bezochte politieke Goorse avond14 maart 2018 Enerverende en druk bezochte politieke Goorse avond De kleine zaal van De Reggehof was bijna te klein en dat had ook de Goorse Stadsraad niet verwacht. Er was veel publiek bij de Goorse politieke avond gisteren. De bezoekers maakten daar in […]
  • Wilma Reiners centraal in Portret6 september 2016 Wilma Reiners centraal in Portret In het radio-programma Portret is zondag wederom een Goorse te gast.¬†Wilma Reiners komt in het wekelijkse interviewprogramma van Hofstreek FM verhalen over haar leven. Ze werd 57 jaar […]