Voorjaarspret voor Goorse jeugd

De voorjaarsvakantie is voor een deel van de ouders met kinderen in Goor reden om er even tussen uit te knijpen. Anderen blijven in de buurt vanwege werkzaamheden. Verschillende instanties spelen daar op in door diverse kinderactivitieten te organiseren. Kindercentrum de Triangel trekt daarin op met de Muziekschool Hof van Twente en het creatief centrum van De Reggehof met als thema voorjaar. Ook zijn er spelactiviteiten in de gymzaal. Het Goorse zwembad is komende zaterdagavond geopend voor discozwemmen. Woensdagmiddag is er tijdens het recreatief zwemmen de activiteit ‘kleuren speuren’.

triangel1

Gerelateerde berichten

  • OV-chipkaart verloren aan Enterseweg16 september 2013 OV-chipkaart verloren aan Enterseweg Vrijdagmiddag rond 18:00 uur is bij de bushalte voor cafetaria De Specht een anonieme OV-chipkaart verloren. De kaart is blauw van kleur en geldig tot 01-09-2017. De vinder wordt verzocht […]
  • Hockeydames gelijk, heren winnen1 oktober 2013 Hockeydames gelijk, heren winnen De Goorse hockeyclub kijkt met gemengde gevoelens terug op het afgelopen sportweekend. Dames 1 begon sterk tegen Avanti, maar moest uiteindelijk toch genoegen nemen met een gelijkspel. […]
  • Bernd 25 jaar…14 april 2011 Bernd 25 jaar… Bernd Waanders viert vandaag zijn 25ste verjaardag. Zijn vrienden hebben daarom een halve Abraham in zijn tuin geplant. Bernd gaat binnenkort samenwonen met zijn vriendin Sabine en ook […]
  • Hissink start met Social Club Cannabis26 april 2017 Hissink start met Social Club Cannabis Bart Hissink gaat starten met een zogenoemde Social Club waarin gebruikers van cannabis en geïnteresseerden in het gebruik en de teelt van wiet maandelijks bij elkaar komen. De Goorse […]
  • Repair Café succesvol op tweede zaterdag van de maand7 april 2022 Repair Café succesvol op tweede zaterdag van de maand Het Goorse Repair Café heeft zijn nut inmiddels bewezen en trekt maandelijks veel bezoekers naar De Mossendam en dat betreft ook steeds vaker de jongere doelgroep. Komende zaterdag is er […]