Seizoensouverture levert GFC zege op

GFC is goed begonnen aan het nieuwe seizoen. De ploeg van trainer Romano Lammertink en zelfbenoemd titelkandidaat zegevierde eenvoudig en verdiend over Buurse. Het bezoek aan het grensdorp leverde naast de drie punten ook veel doelpunten op: 1-3. Bjorn Nattrop zorgde na een matige opening in Buurse vlak voor rust -na een fraaie aanval- voor de openingstreffer. Na de hervatting was het spel opnieuw niet verheffend, maar GFC besliste het duel in het laatste kwartier met overtuigend spel. Edo Schnieder en Olaf Siegers drukten het overwicht uit in doelpunten. Buurse deed nog wat terug uit een strafschop. 

Gerelateerde berichten

  • GFC moeiteloos langs Daarle6 november 2021 GFC moeiteloos langs Daarle GFC had vanmiddag geen enkele moeite met laagvlieger Sportclub Daarle in de vierde F van het zaterdag amateurvoetbal. Het werd 7-0 op sportpark Heeckeren en Olaf Siegers was het meest […]
  • GFC wint weer met 14-0 van BZSV23 oktober 2021 GFC wint weer met 14-0 van BZSV De geschiedenis herhaalde zich vanmiddag op sportpark Heeckeren. Daar won GFC twee jaar geleden met maar liefst 14-0 van het Bornse BZSV De Blauwwitters en die stand stond, tegen dezelfde […]
  • GFC in matig duel onderuit bij Heracles8 februari 2020 GFC in matig duel onderuit bij Heracles GFC ging vandaag in Almelo in een matig duel met 2-1 onderuit tegen AVC Heracles. Op het terrein aan de Bornsestraat waar ooit het knusse stadionnetje van de profs van Heracles stond, […]
  • Knappe zege GFC na helft met tien man19 oktober 2019 Knappe zege GFC na helft met tien man GFC boekte vandaag een knappe en belangrijke zege op het laag geklasseerde AVC Heracles. Op sportpark Heeckeren werd het uiteindelijk 4-3. In een matige eerste elftal met twee goede […]
  • GFC één zege verwijderd van titel19 mei 2019 GFC één zege verwijderd van titel GFC kan zich volgende week kronen tot kampioen van de vierde klasse G. Dan staat de topper tegen in en tegen Diepenveen op het programma en bij een overwinning is de titel voor de rood […]