Teckel aan komen lopen bij Yalp

Bij speeltoestellenproducent Yalp aan de Enterseweg is vanmiddag een hondje aan komen lopen. Het is volgens de medewerkers een lieve teckel die het daar heel gezellig vindt maar waarschijnlijk ook wel het baasje of bazinnetje mist. De eigenaar of eigenaresse of diegene die weet van wie de hond is, kan zich melden bij Yalp, telefoonnummer: 0547-289410. UPDATE: Het hondje is weer terug bij de eigenaars.

Gerelateerde berichten

  • Automobilist verwondt hond ernstig en rijdt door3 juni 2015 Automobilist verwondt hond ernstig en rijdt door Een zes maanden oude Amerikaanse Bulldog is vanochtend overreden door een auto op het Weversplein en daarbij zwaar gewond geraakt. De hond Beamer, eigendom van Joost Haverslag, was net […]
  • Eerste hondenlosloopveld op speelveld Gorterstraat24 november 2017 Eerste hondenlosloopveld op speelveld Gorterstraat Het eerste hondenlosloopveld in de gemeente Hof van Twente komt op het grasveld aan de Gorterstraat aan de rand van Goor. Dat heeft het college van B&W besloten. Het hondenveld komt er […]
  • Hond in beslag genomen na aanval op ’t Weldam17 mei 2017 Hond in beslag genomen na aanval op ’t Weldam De hond die gisteren een 6-jarig meisje in beide benen beet en daardoor flink werd toegetakeld, is vannacht in beslag genomen. Dat is naar verluid gebeurd in Goor. De eigenaresse van de […]
  • College wil zonneveld aan de Enterseweg6 oktober 2017 College wil zonneveld aan de Enterseweg Het college van B&W in de gemeente Hof van Twente wil werk maken van een kleinschalig zonnepark naast het hoogspanningsverdeelstation aan de Enterseweg. Die grond is eerder al om die […]
  • Agressieve hond ingeslapen24 mei 2017 Agressieve hond ingeslapen De agressieve hond uit Goor die vorige week dinsdag een 6-jarige meisje beet, heeft op bevel van het openbaar ministerie een spuitje gekregen. Dat bevestigt het OM aan RTV Oost.┬áDe […]