Remmers neemt lunchroom over

In het bedrijfspand aan de Grotestraat 114 begint Gorenaar RenĂ© Remmers binnenkort een eetgelegenheid. In het pand waar eerder ‘The Sweet Sixties’ zat opent hij, samen met zijn vrouw Chantal van de Vijver, binnenkort ‘HAP’, een lunchroom met een cafetaria en een ijssalon. Remmers was eerder werkzaam in het brandweerwezen. Het pand krijgt in de komende periode een opknapbeurt en zal daarna worden geopend. Er is al wel een WEBSITE online.

Gerelateerde berichten

  • Lunchroom Hap geopend11 november 2017 Lunchroom Hap geopend Na enkele weken van verbouwing en voorbereidingen is lunchroom en ijssalon Hap vandaag feestelijk geopend in het Goorse stadshart. De eetgelegenheid wordt bestierd door Rene Remmers en […]
  • Als het nou nog weer mis gaat…24 augustus 2019 Als het nou nog weer mis gaat… De gevreesde luifel van de voormalige lunchroom in de Grotestraat is eraf maar de pijlers steken nog wel uit het pand ten teken dat er wellicht weer een nieuwe luifel zal komen. Aan de […]
  • Weer vrachtwagen tegen luifel in Grotestraat18 januari 2019 Weer vrachtwagen tegen luifel in Grotestraat Een vrachtwagen is vanmiddag tegen de luifel van de voormalige lunchroom in de Grotestraat gereden. En dat is niet voor het eerst. Al twee keer eerder onderschatte een bestuurder van een […]
  • The Sweet 60’s in de etalage1 mei 2015 The Sweet 60’s in de etalage Lunchroom en cafetaria The Sweet 60's in het Goorse stadshart is te koop. Het echtpaar Chin dat woonachtig is in Nijverdal wil in die buurt graag een lunchroom openen. "Maar we gaan niet […]
  • Drie nieuwe zaken in centrum Goor17 december 2021 Drie nieuwe zaken in centrum Goor Er komen op de kortere of langere termijn drie nieuwe zaken bij in het centrum van Goor. Allereerst wordt morgen Fotostudio Hanneke geopend in de voormalige lunchroom tegenover de […]