Remmers neemt lunchroom over

In het bedrijfspand aan de Grotestraat 114 begint Gorenaar René Remmers binnenkort een eetgelegenheid. In het pand waar eerder ‘The Sweet Sixties’ zat opent hij, samen met zijn vrouw Chantal van de Vijver, binnenkort ‘HAP’, een lunchroom met een cafetaria en een ijssalon. Remmers was eerder werkzaam in het brandweerwezen. Het pand krijgt in de komende periode een opknapbeurt en zal daarna worden geopend. Er is al wel een WEBSITE online.

Gerelateerde berichten

  • Lunchroom Hap geopend11 november 2017 Lunchroom Hap geopend Na enkele weken van verbouwing en voorbereidingen is lunchroom en ijssalon Hap vandaag feestelijk geopend in het Goorse stadshart. De eetgelegenheid wordt bestierd door Rene Remmers en […]
  • The Sweet 60’s in de etalage1 mei 2015 The Sweet 60’s in de etalage Lunchroom en cafetaria The Sweet 60's in het Goorse stadshart is te koop. Het echtpaar Chin dat woonachtig is in Nijverdal wil in die buurt graag een lunchroom openen. "Maar we gaan niet […]
  • Casual 4 You sluit de deuren23 september 2015 Casual 4 You sluit de deuren Casual 4 You gaat de deuren sluiten in het Goorse centrum. De kledingwinkel van Hennie en Simone Koebrugge rendeerde niet genoeg en daarom heeft het Goorse echtpaar besloten om een andere […]
  • Remmers en Nijmeijer biljartkampioenen31 december 2015 Remmers en Nijmeijer biljartkampioenen Ferry Remmers en Henk Nijmeijer zijn de winnaars van de prestigieuze kersttoernooien bij respectievelijk De Ster en De Tapperij. Remmers versloeg in een spannende finale Willy Waanders […]
  • Fysiotherapie & Fysiofitness Smit trots op 2000ste patiënt (adv)15 februari 2017 Fysiotherapie & Fysiofitness Smit trots op 2000ste patiënt (adv) Een unieke en feestelijke mijlpaal voor Fysiotherapie & Fysiofitness Smit. Deze week kwam de 2000ste unieke patiënt voor een behandeling. "Tweeduizend patiënten in nog geen 6 jaar dat […]