Wie wil voorlezen over voedsel ?

Op 10 oktober is het de Dag van de Duurzaamheid. Op deze dag lezen bestuurders, agrariërs, vrijwilligers, opa’s en oma’s, vaders en moeders en medewerkers uit Goor voor aan leerlingen van de groepen 1 t/m 8 uit het basisonderwijs. De studenten van Duurzame PABO hebben speciaal hiervoor het boek ‘De Wereld van Voedsel’ geschreven dat gaat over gezonde en duurzame voeding. Natuur en Milieu Overijssel is op zoek naar mensen die zich betrokken voelen en ook graag voor willen lezen en in gesprek willen gaan met leerlingen. Wie zich meldt wordt gekoppeld aan een school in de buurt en krijgt het voorleesboek thuisgestuurd alsmede een handleiding vol praktische tips. Aanmelden kan via de WEBSITE van Natuur en Milieu Overijssel of via de EMAIL.

Gerelateerde berichten

  • Aanmelding schoolatletiektoernooi geopend14 september 2017 Aanmelding schoolatletiektoernooi geopend Atletiekvereniging AV Goor '75 organiseert, in samenwerking met Hof Actief, ook dit jaar weer een schoolatletiektoernooi voor jonge atleten in de dop. Dit zal op woensdag 27 september […]
  • Schoolgaande fietsers bijna allemaal geslaagd16 april 2015 Schoolgaande fietsers bijna allemaal geslaagd Het straatbeeld werd vandaag in Goor vooral bepaald door jonge fietsers in oranje hesjes. Maar liefst 157 leerlingen van de groepen 7, en één groep 8, van de Goorse basisscholen hebben […]
  • Innovatie windmolen in het buitengebied4 oktober 2018 Innovatie windmolen in het buitengebied Er was veel protest tegen de komst van windmolens in het buitengebied van Goor en dat leidde ertoe dat initiatieven daartoe allemaal sneuvelden. Toch is er gisteren een windmolen geplaatst […]
  • Voedingscoach met advies in Goorse sporthal9 januari 2016 Voedingscoach met advies in Goorse sporthal Voedingscoach Angelique van Ruitenbeek is komende woensdag in de Goorse sporthal Mossendam. Zij geeft een informatiebijeenkomst en zal bij voldoende deelname wekelijks aanwezig zijn. Van […]
  • Scholen weer aan de slag met zeepkisten17 mei 2018 Scholen weer aan de slag met zeepkisten De Goorse scholen zijn deze weken weer druk met het bouwen van duurzame zeepkisten. Basisschoolleerlingen van de groepen 7 en 8 komen op uitnodiging van Hofpower naar de voormalige […]