Provinciale subsidie voor ondernemersplatform

Het Ondernemersplatform Hof van Twente heeft van de Provincie Overijssel een subsidie toegekend gekregen van €19.500 voor uitvoering van de regeling Ondernemend Noaberschap.Het ondernemersplatform is een samenwerkingsverband van zes ondernemersverenigingen in de Hof van Twente waaronder Goor Collectief. Het geld zal worden aangewend voor marketing, profilering, techniek en duurzame inzetbaarheid. Voorzitter Frans Schuitemaker uit Goor: “We kunnen met deze middelen als ondernemers nog meer inzetten op kennisdeling, inspiratie en samenwerking. Met de steeds groter wordende bereidheid van ondernemers om ook buiten de eigen kern samen te werken, versterken we de lokale en regionale economie. Het eerste gezamenlijke project van de ondernemersverenigingen is de invoering van de Hofpas.

Gerelateerde berichten

  • Twee ton voor ‘bruisend’ Goors centrum20 september 2018 Twee ton voor ‘bruisend’ Goors centrum Er is een bedrag van €200.000 euro beschikbaar gekomen om van het Goorse centrum weer een aantrekkelijk 'bruisend' winkelgebied te maken. Het geld is beschikbaar gesteld door de Provincie […]
  • Schuitemaker weg bij OAD26 april 2018 Schuitemaker weg bij OAD Frans Schuitemaker vertrekt bij OAD. De Goorse directeur moet het veld ruimen na de overname door Havi. Die fusie werd eerder deze week bekend. In Dagblad Tubantia zegt Schuitemaker dat […]
  • OAD en Havi gaan samen verder in Goor24 april 2018 OAD en Havi gaan samen verder in Goor De busmaatschappijen Havi en Oad gaan de krachten bundelen met als doel om een plek te verwerven in de top 3 van de Nederlandse busmarkt. OAD gaat zich daarin volledig focussen op de […]
  • De Jong nieuwe directeur HofMarketing23 maart 2018 De Jong nieuwe directeur HofMarketing Wilco de Jong is de nieuwe directeur van de nieuwe zelfstandige marketingorganisatie HofMarketing die in april zal starten. De Citymarketeer uit Zutphen heeft als opdracht om Goor en de […]
  • Ondernemersverenigingen Hof van Twente slaan handen ineen30 maart 2017 Ondernemersverenigingen Hof van Twente slaan handen ineen De zes ondernemersverenigingen in de Hof van Twente gaan in gezamenlijkheid investeren in het stimuleren van de lokale economie. Gisteren werd daartoe een overeenkomst gesloten in het […]