Provinciale subsidie voor ondernemersplatform

Het Ondernemersplatform Hof van Twente heeft van de Provincie Overijssel een subsidie toegekend gekregen van €19.500 voor uitvoering van de regeling Ondernemend Noaberschap.Het ondernemersplatform is een samenwerkingsverband van zes ondernemersverenigingen in de Hof van Twente waaronder Goor Collectief. Het geld zal worden aangewend voor marketing, profilering, techniek en duurzame inzetbaarheid. Voorzitter Frans Schuitemaker uit Goor: “We kunnen met deze middelen als ondernemers nog meer inzetten op kennisdeling, inspiratie en samenwerking. Met de steeds groter wordende bereidheid van ondernemers om ook buiten de eigen kern samen te werken, versterken we de lokale en regionale economie. Het eerste gezamenlijke project van de ondernemersverenigingen is de invoering van de Hofpas.

Gerelateerde berichten

  • Ondernemersverenigingen Hof van Twente slaan handen ineen30 maart 2017 Ondernemersverenigingen Hof van Twente slaan handen ineen De zes ondernemersverenigingen in de Hof van Twente gaan in gezamenlijkheid investeren in het stimuleren van de lokale economie. Gisteren werd daartoe een overeenkomst gesloten in het […]
  • Doesgoor wil 270.000 euro voor continuëring wijkvoorziening21 juni 2017 Doesgoor wil 270.000 euro voor continuëring wijkvoorziening Wijkvoorziening Het Doesgoor zegt veel meer subsidie nodig te hebben dan de 50.000 euro die daarvoor nu in de kadernota is opgenomen. De groei van de succesvolle maatschappelijke is zo […]
  • Subsidie voor beweging8 oktober 2015 Subsidie voor beweging De gemeente Hof van Twente gaat geld uittrekken voor het project Gemeente Vitaal. Dat is er opgericht om mensen meer in beweging te krijgen. Het project moet bijdragen aan een gezonde […]
  • Broers Leussink beste supermarktondernemers van Overijssel9 maart 2015 Broers Leussink beste supermarktondernemers van Overijssel De broers Leussink van de Goorse Jumbo-supermarkt zijn voor de derde achtereenvolgende keer benoemd tot Overijssels kampioen in hun vakgebied. Niek en Tijn Leussink wonnen de zogenoemde […]
  • Geld voor Tuindorp, Doesgoor en Reggehof8 juni 2017 Geld voor Tuindorp, Doesgoor en Reggehof De gemeente Hof van Twente gaat volgend jaar geld vrij maken voor de uitvoering van het plan Tuindorp, wijkvoorziening 't Doesgoor en De Reggehof. Dat staat in de kadernota voor 2018. […]