ZZP-ers komen weer bijeen bij Boekwerk

Morgen, vrijdag 129 september is er weer een netwerkbijeenkomst voor Goorse ZZP-ers en kleine zelfstandigen uit de overige kernen van de Hof van Twente. Bij Boekwerk, boven de bibliotheek gaan Bert Breukers en Mathieu Beunders in op de vraag hoe je als ZZP-er je aanbod makkelijker vindbaar maakt. Breukers is werkzaam bij het ROZ waar hij beginnende ondernemers begeleidt bij de start van hun bedrijf. Beunders, Gorenaar en voorzitter van de organiserende ZZP-sectie van Goor Collectief, is coach en begeleider op het gebied van ondernemers- en leiderschap.

Gerelateerde berichten

  • Beunders leidt nieuwe ZZP-sectie Goor Collectief15 april 2017 Beunders leidt nieuwe ZZP-sectie Goor Collectief Matthieu Beunders wordt het nieuwe gezicht van de nieuwe ZZP-sectie van Goor Collectief. Deze afdeling van Goorse éénmansbedrijven is opgericht om de ondernemersvereniging ook onderdak te […]
  • Succesvolle start ZZP-sectie Goor Collectief22 april 2017 Succesvolle start ZZP-sectie Goor Collectief Een bliksemstart voor de nieuwe sectie van ZZP-ers bij Boekwerk boven de Goorse bibliotheek. Daar waren 45 potentiële nieuwe leden aanwezig tijdens de eerste bijeenkomst. Zij werden […]
  • ZZP-lezing over visuele communicatie7 juni 2017 ZZP-lezing over visuele communicatie De nieuwe ZZP-sectie van Goor Collectief organiseert komende vrijdag 9 juni presentatie over visuele communicatie. Die wordt gehouden door de Goorse fotografe Barbara Trienen en grafisch […]
  • Boekwerk Goor met flexwerkplekken zaterdag geopend26 september 2016 Boekwerk Goor met flexwerkplekken zaterdag geopend In de ruimte boven de Goorse bibliotheek wordt komende zaterdag Boekwerk geopend door wethouder Pieter van Zwanenburg. Boekwerk biedt vanaf dat moment 16 zogenoemde flexwerkplekken waar […]
  • Inreda Diabetics krijgt teamprijs Kastelenloop26 april 2018 Inreda Diabetics krijgt teamprijs Kastelenloop Een grote beker en een leerzame dag teamontwikkeling voor het hardloopteam van Inreda Diabetic uit Goor. Dat bedrijventeam won afgelopen zondag de estafette van de Kastelenloop in […]