Goor is klaar voor groots Reggetheater

Met man en macht is er in de afgelopen dagen gewerkt om het Schoolfeestplein gereed te maken voor het grootse Reggetheater, morgen en overmorgen. Een stuk van de Regge is nagebouwd en met water gevuld, voor de trap naar De Reggehof. Grote licht-trussen en een immens LED-scherm op de verhoging daarachter. De tribune die geplaatst voor het publiek kan per avond zo’n 1000 toeschouwers herbergen. Een groot daarvan zal ook gevuld zijn al zijn er nog kaarten verkrijgbaar, in de voorverkoop en aan de kassa op het plein. Voor het grote orkest van Apollo is een tent neergezet om het instrumentarium te behoeden voor de eventuele regen al lijken de weergoden Goor morgen in ieder geval goed gezind. Het muzikale theaterstuk waarin ‘De Stem van de Regge’ de geschiedenis van Goor vertelt, begint vrijdag- en zaterdagavond om 20.00 uur. Vanavond is er een, besloten, generale repetitie.

Gerelateerde berichten

  • Stem van de Regge: Audio-visueel spektakelstuk30 september 2017 Stem van de Regge: Audio-visueel spektakelstuk Er kwam aan het begin van de voorstelling meer water uit de lucht dan er in de Regge stroomt maar toch viel het theaterspektakel 'Stem van de Regge' zeker niet in het water. De circa 800 […]
  • Oudste basisschooljeugd gratis naar Reggetheater7 september 2017 Oudste basisschooljeugd gratis naar Reggetheater Goorse kinderen uit de groepen 7 en 8 van de basisscholen kunnen gratis naar het Muziektheater “De Stem van de Regge” op 29- en 30 september op het Schoolfeestplein. Deze week wordt op de […]
  • Stem van De Regge in Alleman29 maart 2018 Stem van De Regge in Alleman De stichting Stads-Regge Goor gaat het muziektheater De Stem van De Regge vertonen in Filmhuis Alleman. Op vrijdag 13 April aanstaande is in de Reggehof de opname te zien, die op 30 […]
  • Informatieavonden voor potentiële medewerkers Goors muziektheater3 juli 2017 Informatieavonden voor potentiële medewerkers Goors muziektheater De organisatie van het grote Goorse Muziektheater 'Stem van de Regge' (28 en 29 september, Schoolfeestplein) is nog op zoek naar figuranten en mensen die willen helpen om theaterkleding- […]
  • Piraten, Stem van de Regge en een sprookje…13 april 2018 Piraten, Stem van de Regge en een sprookje… De evenementenkalender voor dit weekeinde meldt allereerst het Piratenweekeinde van de Goors zendamateurs van Los Banditos bij café Buddy's. Zij draaien al sinds gisteravond en willen dat […]