Auto botst achterop vrachtwagen op rijksweg N346

Op de N346 net buiten Goor, tussen van de Riet en De Smulposte, is aan het einde van de middag een vrouw in een personenauto achterop een vrachtwagen gebotst. De auto raakte daarbij zwaar beschadigd en moest worden afgesleept. De vrouw is door ambulancepersoneel nagekeken maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Door het ongeval ontstond een fikse file omdat er veel woon-werkverkeer onderweg was richting Goor. (Foto’s: Hof van Twente Fotografie)

Gerelateerde berichten

  • Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof7 november 2014 Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof De Albert Heijn in Goor is afgelopen nacht rond 03.50 uur slachtoffer geworden van een brute ramkraak. Drie mannen hebben de deur van de supermarkt aan het Weversplein geforceerd en in […]
  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Auto in de sloot bij begraafplaats7 mei 2017 Auto in de sloot bij begraafplaats Een auto is vanmiddag uit de bocht gevlogen bij het kerkhof net buiten Goor op de parallelweg naast de weg richtig Markelo. De wagen kwam vauit Goor en reed richting Stokkum. In de bocht […]
  • Drie auto’s in botsing op de N34619 juli 2017 Drie auto’s in botsing op de N346 Nadat gisteren al een auto over de kop sloeg na een aanrijding met een vrachtwagen ter hoogte van De Poste, was het vandaag weer raak in die omgeving. Op de N346 van Goor naar Delden […]
  • Twee auto’s knallen op elkaar, een gewonde naar het ziekenhuis2 november 2016 Twee auto’s knallen op elkaar, een gewonde naar het ziekenhuis En weer was het bingo op de Rijksweg, even buiten Goor. Ter hoogte van Van de Riet zijn vanmiddag twee auto's op elkaar gebotst. Een automobiliste is daarbij gewond geraakt. Het ongeluk […]