Hofderby’s voor Hector en GFC

Het zijn de eerste twee Hofderby’s in een reeks van velen in de vierde klasse voor GFC en Hector. GFC ontvangt WVV ’34 uit Hengevelde, dat vorig seizoen degradeerde uit de derde klasse. De ploeg uit Hengevelde won de eerste competitiewedstrijd met 2-1 van Rood Zwart. GFC boekte een 1-3 zege in en tegen Buurse. Trainer Romano Lammertink kent geen personele problemen. Hector gaat op bezoek bij het gepromoveerde Bentelo en mist wel een aantal spelers. Toch hoopt trainer Mark Dijkstra op dezelfde elf als vorige week toen met 1-1 werd gelijk gespeeld tegen Aramea. Twenthe speelt in de derde klasse de eerste thuiswedstrijd in de nieuwe voetbaljaargang tegen Helios. De ploeg van trainer Michiel Mensink gaf vorige week in Warnsveld een 0-2 voorsprong uit handen en wil dat uiteraard recht zetten. Dat moet gebeuren zonder de geblesseerde Stef Eland. Ivo Roetgerink en Robin Gerritsen zijn vanwege vakantie en werk ook afwezig.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Hofderby voor GFC, Twenthe mist spelers18 februari 2017 Hofderby voor GFC, Twenthe mist spelers Twenthe-trainer Michiel Mensink kan morgen in de uitwedstrijd tegen Sportclub Lochem niet beschikken over de geblesseerde Dennis ter Haar en Simon Hevink. Laatstgenoemde is op vakantie. […]
  • Het Goorse voetbal: Hofderby voor Hector26 oktober 2019 Het Goorse voetbal: Hofderby voor Hector Het voetbalweekeinde voor de eerste elftallen van de Goorse clubs begint vanmiddag in het Hellendoornse buurtschap Marle. Daar is MVV'69 de opponent van GFC. De ploeg van trainer Romano […]
  • Hector favoriet in Goorse derby12 november 2016 Hector favoriet in Goorse derby Voor wie de ranglijst in de vierde klasse B maatgevend vindt, is de conclusie helder: De nummer drie Hector (16 uit 9) is de grote favoriet voorafgaand aan de derby tegen GFC, de nummer […]
  • Goorse derby’s in november en maart22 juli 2017 Goorse derby’s in november en maart De competitiederby's tussen Hector en GFC worden deze voetbaljaargang afgewerkt op 5 november en 11 maart. Dat heeft de voetbalbond KNVB vandaag bekend gemaakt. Op zondag 5 november is de […]