Twenthe-Helios gestaakt na blessure scheidsrechter

De wedstrijd vv Twenthe – Helios is vanmiddag na 32 minuten bij een tussenstand van 1-2 gestaakt nadat scheidsrechter Arends uit Hoge Hexel geblesseerd raakte aan zijn enkel. Toen duidelijk werd dat hij niet verder kon werd door Helios voorgesteld om een bevoegde scheidsrechter en Helioslid die als toeschouwer aanwezig was, het vervolg van het duel te leiden. Daarmee ging Twenthe niet akkoord. Twenthe stelde de aanwezige Jeroen Roetgerink voor maar daarmee ging Helios niet akkoord. Twenthe kwam al na vijf minuten op achterstand op het eigen sportpark ’t Piepwillem maar trok dat snel weer recht. Mark Nijland scoorde namens Twenthe de gelijkmaker. Helios profiteerde 12 minuten later van geknoei in de defensie van Twenthe en kwam op 1-2. Kort daarna raakte de arbiter geblesseerd en moest de wedstrijd worden gestaakt. De KNVB zal een datum bepalen waarop het duel moet worden uitgespeeld.

Gerelateerde berichten

  • Horselenberg coacht Twenthe in restant tegen Helios11 november 2017 Horselenberg coacht Twenthe in restant tegen Helios Peter Horselenberg is komende zondag voor even de hoofdtrainer van vv Twenthe. De trainer van Twenthe 2 en oud-speler van de hoofdmacht neemt voor een uur het roer over van Michiel Mensink […]
  • Zwalkend Twenthe krijgt dik verdiend pak slaag van Colmschate3 december 2017 Zwalkend Twenthe krijgt dik verdiend pak slaag van Colmschate Futloos en inspiratieloos, de twee trefwoorden voor het spel van Twenthe vanmiddag. Twenthe trof thuis directe concurrent Colmschate en had goede zaken kunnen doen. Maar uit niets bleek […]
  • Erop of eronder voor GFC in topper tegen WVV7 april 2018 Erop of eronder voor GFC in topper tegen WVV Het is dé kraker in de strijd om het kampioenschap in de vierde klasse B van het zondag amateurvoetbal. Na WVV-GFC kan een voorschot worden genomen op wie er uiteindelijk met de titel aan […]
  • Hector en GFC met 5 andere Hofteams in 4e klasse5 juli 2017 Hector en GFC met 5 andere Hofteams in 4e klasse Het was de wens van de Goorse clubs en die werd in dit geval keurig verhoord. Een nieuwe competitie met daarin zoveel mogelijk Hofteams en andere clubs uit de buurt. Naast Markelo en Rood […]
  • KNVB onderzoekt prullenbakincident bij vv Twenthe12 september 2016 KNVB onderzoekt prullenbakincident bij vv Twenthe De KNVB gaat onderzoeken wie verantwoordelijk is voor de diefstal van de kleding van scheidsrechter Beijen gistermiddag na afloop van het duel vv Twenthe-Turkse Kracht. Die vond zijn […]