Twenthe-Helios gestaakt na blessure scheidsrechter

De wedstrijd vv Twenthe – Helios is vanmiddag na 32 minuten bij een tussenstand van 1-2 gestaakt nadat scheidsrechter Arends uit Hoge Hexel geblesseerd raakte aan zijn enkel. Toen duidelijk werd dat hij niet verder kon werd door Helios voorgesteld om een bevoegde scheidsrechter en Helioslid die als toeschouwer aanwezig was, het vervolg van het duel te leiden. Daarmee ging Twenthe niet akkoord. Twenthe stelde de aanwezige Jeroen Roetgerink voor maar daarmee ging Helios niet akkoord. Twenthe kwam al na vijf minuten op achterstand op het eigen sportpark ’t Piepwillem maar trok dat snel weer recht. Mark Nijland scoorde namens Twenthe de gelijkmaker. Helios profiteerde 12 minuten later van geknoei in de defensie van Twenthe en kwam op 1-2. Kort daarna raakte de arbiter geblesseerd en moest de wedstrijd worden gestaakt. De KNVB zal een datum bepalen waarop het duel moet worden uitgespeeld.

Gerelateerde berichten

  • Hector en GFC met 5 andere Hofteams in 4e klasse5 juli 2017 Hector en GFC met 5 andere Hofteams in 4e klasse Het was de wens van de Goorse clubs en die werd in dit geval keurig verhoord. Een nieuwe competitie met daarin zoveel mogelijk Hofteams en andere clubs uit de buurt. Naast Markelo en Rood […]
  • KNVB onderzoekt prullenbakincident bij vv Twenthe12 september 2016 KNVB onderzoekt prullenbakincident bij vv Twenthe De KNVB gaat onderzoeken wie verantwoordelijk is voor de diefstal van de kleding van scheidsrechter Beijen gistermiddag na afloop van het duel vv Twenthe-Turkse Kracht. Die vond zijn […]
  • Twenthe op jacht naar eerste zege in Heeten7 oktober 2017 Twenthe op jacht naar eerste zege in Heeten Het eerste elftal van vv Twenthe speelt morgen als enige Goorse club een competitiewedstrijd doordat de wedstrijden van GFC en Hector tegen respectievelijk TVO en BSC Unisson werden […]
  • Scheidsrechters nemen hard stelling tegen kledingincident Twenthe15 september 2016 Scheidsrechters nemen hard stelling tegen kledingincident Twenthe De landelijke scheidsrechtersvereniging COVS wil dat de dader van de diefstal van de kleding van scheidsrechter Rene Beijen, afgelopen zondag tijdens het duel vv Twenthe-Turkse Kracht, hoe […]
  • Twenthe ook onderuit bij Eerbeekse Boys18 september 2016 Twenthe ook onderuit bij Eerbeekse Boys Twenthe Goor kan prestatief nog niet aarden in de derde klasse. Na drie speelronden staat de teller op slechts één punt. Vanmiddag ging de formatie van trainer Michiel Mensink met 3-2 […]