Late poeier velt Hector in Bentelo

Na het 1-1 gelijke spel van vorige week tegen Aramea ging sv Hector vanmiddag in de vierde klasse B met 2-1 onderuit, in en tegen Bentelo. Een late poeier van Thomas Broekkamp bezorgde de thuisploeg uiteindelijk de zege voor Bentelo in de slotfase van een gelijk opgaande wedstrijd. In de eerste helft waren er twee goede kansen voor Hector om de score te openen via Mark Alink en Marinus Wolters. Bentelo kreeg een scoringsmogelijkheid maar in een één op één-situatie redde doelman Daniël Kolbe knap waardoor de ruststand 0-0 was.

Na de thee ontwikkelde Hector een overwicht maar creëerde het niet veel kansen. In de 80e minuut kwamen de groen witten toch op voorsprong. Een schot van Wesley Zwoferink werd door een Bentelose verdediger van richting veranderd en verdween in het doel: 0-1. Niet veel later werd een Bentelose voorzet aan de andere kant bekroond door Thomas Kruders die tegendraads binnen kopte: 1-1. De wedstrijd leek af te stevenen op een gelijkspel totdat Thomas Broekkamp een afgeslagen voorzet ineens op de pantoffel nam en op schitterende wijze de 2-1 binnen knalde en Bentelo de overwinning bezorgde in deze Hofderby.