Zwaarbevochten zege GFC op WVV

GFC heeft de uitstekende seizoenstart een mooi vervolg kunnen geven. Na de zege van vorige week, in en tegen Buurse, werd vandaag met 1-0 gewonnen van WVV ’34 uit Hengevelde. Bjorn Natrop tekende voor de enige treffer in een wedstrijd waarin met name na rust WVV een overwicht had maar dat niet kon uitdrukken in doelpunten. Na een grote kans van Hamoudi Jaafil van WVV in het eerste bedrijf was het de jonge Bjorn Natrop die na een kwartier de ban brak. Hij schoot vanaf de punt van de 16-meter hard in en zette GFC in deze Hofderby op voorsprong. Dat was ook de ruststand.

In de tweede helft was WVV de betere ploeg maar waren er kansen voor beide ploegen. Gescoord werd er echter niet meer waardoor GFC ook het tweede competitieduel wint en met 6 uit 2 samen met EMOS, dat vandaag met 9-0 (!) won van Buurse, aan kop gaat in de vierde klasse B. Komende vrijdagavond speelt GFC de derde competitiewedstrijd in Beckum tegen TVO. GFC speelt vrijdag al omdat komend weekend het 110-jarig jubileum van de Goorse club wordt gevierd op sportpark Heeckeren.