Werkbezoek raadsleden in Zweden

Een select gezelschap van gemeente is de afgelopen dagen op verkenningsbezoek geweest naar Zweden om meer inzicht te krijgen over het onderwijs en integratie. In de hoofdstad Stockholm werd een aantal basisscholen bezocht. “Een leerzaam bezoek rond het thema integratie van voor- en naschoolse opvang, speciaal onderwijs, zorg en welzijn, sport en cultuur”, aldus VVD-raadslid Ellen te Riele, gemeenteraadslid VVD. De Zweedse docenten, die zeer vernieuwend zijn op het gebied van onderwijs, gaven de Hofdelegatie tekst en uitleg over die ontwikkelingen.

 

Gerelateerde berichten

  • PvdA wil aanpassing privacy-wetgeving19 september 2022 PvdA wil aanpassing privacy-wetgeving De huidige privacy-wetgeving belemmerd raadsleden in de volksvertegenwoordigende rol. Dat vindt Fred Rijkens, fractievoorzitter van de lokale PvdA. De Gorenaar pleit in een schrijven aan […]
  • Twee Goorse raadsleden extra in de raad na tellen voorkeurstemmen17 maart 2022 Twee Goorse raadsleden extra in de raad na tellen voorkeurstemmen De nieuwe gemeenteraad in Hof van Twente kent na vandaag geen zeven maar negen Goorse raadsleden. Na het tellen van de voorkeurstemmen bleek dat Mathijn Bomans van Gemeentebelangen 203 […]
  • Gaat In Beweging voor een politieke aardverschuiving zorgen?16 maart 2022 Gaat In Beweging voor een politieke aardverschuiving zorgen? De gemeenteraadsverkiezingen zijn inmiddels in volle gang en vanavond laat zal duidelijk worden welke partijen de komende vier jaar in de gemeenteraad van Hof van Twente zullen zitten en […]
  • In Beweging zoekt (raads)leden18 november 2021 In Beweging zoekt (raads)leden De nieuwe politieke partij In Beweging is op zoek naar nieuwe leden. Om de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen te vervolmaken houdt zij op maandag 29 novemer een tweede […]
  • Politieke talenten kunnen meedraaien met de PvdA22 juni 2021 Politieke talenten kunnen meedraaien met de PvdA Wil jij directe invloed hebben op de politiek? Dat kan. De PvdA biedt de mogelijkheid om jongeren te laten meekijken met de raadsleden om te zien hoe zij beslagen ten ijs komen in de […]