Bankpas gevonden De Whee

In de buurt van de Costerstraat is een bankpas gevonden. Het rekeningnummer eindigt op 224. De eigenaar kan contact opnemen via 06-83691232.

 

Gerelateerde berichten

  • Fiets wacht op eigenaar29 juni 2018 Fiets wacht op eigenaar Al geruime tijd staat er bij Salut in de Rozenstraat een fiets van het merk Gazelle te wachten op de eigenaar. In eerste instantie stond deze voor het pand, maar is door medewerkers in de […]
  • Valkparkiet Koki vermist21 juni 2018 Valkparkiet Koki vermist Valkparkiet Koki heeft haar vaste stek verlaten en is sindsdien spoorloos. Ze is 9 maanden oud, grijs van kleur en heeft rode wangen. Koki is erg tam en wordt erg gemist. Heeft u Koki […]
  • Gazelle Eclipse gestolen van het station29 juni 2018 Gazelle Eclipse gestolen van het station Richard Haverkate is slachtoffer geworden van een fietsendiefstal. De Gorenaar zag dat zijn fiets woensdag is weggenomen op het station in Goor. Het moet zijn gebeurd tussen 08.00 uur en […]
  • Druppel-sleutel gevonden op Het Heeckeren18 april 2018 Druppel-sleutel gevonden op Het Heeckeren Op Het Heeckeren, in de omgeving van het GFC-veld, is een zogenaamde druppelsleutel gevonden. Aan de sleutel zit eenĀ  FC Twenthe- sleutelkoord. De eigenaar kan contact opnemen met 06-24212543.
  • Auto geramd in Anjerstraat, dader gezocht7 mei 2018 Auto geramd in Anjerstraat, dader gezocht Een in de Anjerstraat geparkeerde auto is vanmiddag vol in de zijkant geraakt. Van de dader, die geen melding heeft gedaan, ontbreekt ieder spoor De auto heeft aanzienlijke schade aan de […]