Bankpas gevonden De Whee

In de buurt van de Costerstraat is een bankpas gevonden. Het rekeningnummer eindigt op 224. De eigenaar kan contact opnemen via 06-83691232.

 

Gerelateerde berichten

  • CD-map verloren Lindelaan (UPDATE)1 december 2017 CD-map verloren Lindelaan (UPDATE) Suzanne is op zoek naar haar cd-map, die ze in de Lindelaan is verloren. In de cd-map, zwart van kleur, is ruimte voor een aanzienlijk aantal cd`s. Heeft u de map gevonden, neem dan […]
  • Valkparkiet op de vlucht vanaf Tuindorp9 oktober 2017 Valkparkiet op de vlucht vanaf Tuindorp De zusjes Anita en Maryam zijn hun wit-gele valkparkiet kwijt. Hij is ontsnapt uit zijn kooi aan de Thomas Ainsworthstraat. De vogel, een mannetje, is geringd en luistert naar de naam […]
  • Michelle zoekt haar zegelring19 oktober 2017 Michelle zoekt haar zegelring Michelle is haar zegelring verloren. De ring is goudkleurig en voorzien van een zwarte steen. Ze is deze afgelopen zaterdag verloren. Heeft u de ring gevonden, neem dan contact op met de […]
  • Poes Lola neemt hazenpad vanaf De Malberg17 augustus 2017 Poes Lola neemt hazenpad vanaf De Malberg Lola is een drie jaar oude gechipte en gesteriliseerde Poes. Ze is vanaf De Malberg vertrokken met onbekende bestemming en tot heden niet weer teruggekeerd. Ze houdt van gezelligheid, dus […]
  • Wie heeft kater Boris gezien?29 augustus 2017 Wie heeft kater Boris gezien? Sinds vorige week is kater Boris vermist. Boris is vanaf zijn tijdelijke logeeradres in Enter vertrokken en voor het laatst gezien aan de Goorseweg. Het gaat om een blonde/licht oranje […]