Bankpas gevonden De Whee

In de buurt van de Costerstraat is een bankpas gevonden. Het rekeningnummer eindigt op 224. De eigenaar kan contact opnemen via 06-83691232.

 

Gerelateerde berichten

  • Kater overleden na aanrijding in de Kerkstraat28 februari 2018 Kater overleden na aanrijding in de Kerkstraat In de Kerkstraat is gistermorgen een kater aangereden. Bij deze aanrijding raakte de kater zwaar gewond. De door de automobiliste opgeroepen dierenarts kon niets meer voor het diertje doen […]
  • Portemonnee met inhoud verloren Molenstraat (Update)8 februari 2018 Portemonnee met inhoud verloren Molenstraat (Update) André is gisteren rond de middag, waarschijnlijk in de omgeving van de Molenstraat, zijn portemonnee verloren. Het betreft een zwarte leren portemonnee met daarin zijn rijbewijs, […]
  • Horloge gevonden op het Heeckeren23 februari 2018 Horloge gevonden op het Heeckeren In de omgeving van De Mossendam op het Heeckeren is een horloge gevonden. De eigenaar kan voor verdere informatie contact opnemen met de redactie via liefenleed@nullgoorsnieuws.nl.
  • CD-map verloren Lindelaan (UPDATE)1 december 2017 CD-map verloren Lindelaan (UPDATE) Suzanne is op zoek naar haar cd-map, die ze in de Lindelaan is verloren. In de cd-map, zwart van kleur, is ruimte voor een aanzienlijk aantal cd`s. Heeft u de map gevonden, neem dan […]
  • Nathalie zoekt haar portemonnee15 januari 2018 Nathalie zoekt haar portemonnee Nathalie is haar portemonnee met inhoud, waaronder een aantal pasjes, kwijtgeraakt in de omgeving van het station. Heeft u deze gevonden, neem dan contact op via de mail.