Rutjes Paardenboxen en Harting Bank naar Goor

Twee gerenommeerde bedrijven gaan zich vestigen op het Goorse bedrijventerreinen. Zo verhuist Rutjes Paardenboxen en omheiningen van de Enterse Boltenweg naar het terrein aan de Enterseweg waar in het verleden de kassen van Kuipers stonden. Rutjes, die nieuw gaat bouwen in Goor, is een grote speler in de hippische markt en leverde onder meer paardenboxen aan het CHIO in het Duitse Aken, een van de meest prestigieuze springconcoursen ter wereld. Rutjes hoopt medio volgend jaar in Goor te kunnen beginnen en laat een grote opslagruimte en kantoren verrijzen op het nu nog braakliggende terrein. Het voormalige pand van TKPS aan de Dammaten wordt gehuurd door Harting Bank, een leverancier van zorghulpmiddelen.

Gerelateerde berichten

  • Succesvolle start ZZP-sectie Goor Collectief22 april 2017 Succesvolle start ZZP-sectie Goor Collectief Een bliksemstart voor de nieuwe sectie van ZZP-ers bij Boekwerk boven de Goorse bibliotheek. Daar waren 45 potentiĆ«le nieuwe leden aanwezig tijdens de eerste bijeenkomst. Zij werden […]
  • Curatoren OAD ten strijde tegen Rabobank8 november 2017 Curatoren OAD ten strijde tegen Rabobank De curatoren van de failliete reis- en busmaatschappij OAD slepen de Rabobank voor de rechter om alsnog een schadevergoeding te krijgen voor de familie Ter Haar. Zo meldt het Algemeen […]
  • Op maat gesneden kavels op Zenkeldamshoek23 april 2015 Op maat gesneden kavels op Zenkeldamshoek Ondernemers die zich willen vestigen op industrieterrein Zenkeldamshoek kunnen in overleg zelf bepalen hoeveel ruimte ze willen hebben voor de kavel waarop bedrijfsruimte moet komen. Deze […]
  • Miljoenenclaim Ter Haar door rechtbank afgewezen4 november 2015 Miljoenenclaim Ter Haar door rechtbank afgewezen De rechtbank zegt dat de Goorse familie Ter Haar, aandeelhouders van het failliete OAD-concern, geen recht heeft op een schadevergoeding van de Rabobank. Ter Haar eiste een bedrag van maar […]
  • ‘OAD ten onrechte de afgrond in geduwd’18 september 2015 ‘OAD ten onrechte de afgrond in geduwd’ Het reisconcern OAD, van de van oorsprong Goorse familie ter Haar, is door de Rabobank bewust in de steek gelaten toen er moeilijkheden waren. Dat bewijzen stukken waarop De Telegraaf de […]