“FC Twente komt zeker terug bij GFC…”

Applaus klonk na één van de laatste opmerkingen van FC Twente-trainer Rene Hake, gisteravond tijdens de forumavond voor sponsoren in de kantine van GFC. “Ik wil iedereen nog even een compliment maken voor de manier waarop we hier in de zomer zijn ontvangen en hoe het werd georganiseerd. Ga er maar vanuit dat we hier wel terug komen.” doelde Hake op de twee oefenduels die zijn ploeg op sportpark Heeckeren speelde tegen GFC en Espanyol. De oefenmeester was uitgenodigd om samen met hoofd jeugdopleidingen Michel Jansen, een inkijkje te geven in het voetbalbedrijf FC Twente en te praten over de huidige stand van zaken bij het eerste team en de jeugdopleiding. Na de pauze werden vragen vanuit de zaal openhartig beantwoord. “Met FC Twente komt het dit seizoen zeker wel goed” zei Hake die voorspelde dat zijn ploeg aan het einde van het seizoen minstens 4o punten heeft.