“FC Twente komt zeker terug bij GFC…”

Applaus klonk na één van de laatste opmerkingen van FC Twente-trainer Rene Hake, gisteravond tijdens de forumavond voor sponsoren in de kantine van GFC. “Ik wil iedereen nog even een compliment maken voor de manier waarop we hier in de zomer zijn ontvangen en hoe het werd georganiseerd. Ga er maar vanuit dat we hier wel terug komen.” doelde Hake op de twee oefenduels die zijn ploeg op sportpark Heeckeren speelde tegen GFC en Espanyol. De oefenmeester was uitgenodigd om samen met hoofd jeugdopleidingen Michel Jansen, een inkijkje te geven in het voetbalbedrijf FC Twente en te praten over de huidige stand van zaken bij het eerste team en de jeugdopleiding. Na de pauze werden vragen vanuit de zaal openhartig beantwoord. “Met FC Twente komt het dit seizoen zeker wel goed” zei Hake die voorspelde dat zijn ploeg aan het einde van het seizoen minstens 4o punten heeft.

Gerelateerde berichten

  • Oud FC Twente-coach Michel Jansen voor even GFC-trainer…24 maart 2018 Oud FC Twente-coach Michel Jansen voor even GFC-trainer… Hij deed de belofte tijdens de forumavond van GFC vorig jaar toen hij te gast was met de toenmalige trainer van FC Twente, Rene Hake. Michel Jansen, hoofd opleidingen van de Enschedese […]
  • René Hake naar sponsoravond GFC26 september 2017 René Hake naar sponsoravond GFC Voorafgaand aan het jubileumweekend van GFC organiseert de Oudste Goorsche ook weer een sponsoravond met prominente voetbalgasten. Dit jaar heeft GFC trainer René Hake gestrikt. De […]
  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • 20 april 2016 Twents voetbalforum in Twenthe-kantine Oude tijden herleven vrijdag in de kantine van vv Twenthe. De forum-avond op sportpark Piepwillen is terug op de agenda. In een ongedwongen sfeer kunnen belangstellende, ook niet leden van […]
  • FC Twente speelt ook laatste oefenduel in Goor11 juli 2019 FC Twente speelt ook laatste oefenduel in Goor FC Twente komt na volgende week zaterdag nog een keer naar sportpark Heeckeren in Goor voor een oefenwedstrijd. Waar volgende week het Belgische OH Leuven de tegenstander is, is op zondag […]