Meulenkamp opnieuw lijsttrekker VVD

Wim Meulenkamp is ook voor de komende gemeenteraadsverkiezingen de lijsttrekker voor de lokale VVD. De in het buurtschap Wiene woonachtige politicus was dat ook voor de verkiezingen van 2014 en is nu wethouder in het college van B&W van de gemeente Hof van Twente. Hij beheert de portefeuilles duurzaamheid, economische ontwikkeling, agrarische zaken, vergunningverlening en woningbouw. Wim Meulenkamp heeft zich in de afgelopen periode met name ingezet om de duurzaamheidsdoelstelling (een energie-neutrale gemeente in 2035) te behalen. Meulenkamp werd unaniem gekozen tijdens de ledenvergadering in Delden. Eerder werd bekend dat Alice Olde Reuver of Briel de lijsttrekker wordt voor D66.

Wim Meulenkamp

Gerelateerde berichten

  • Meulenkamp opnieuw lijsttrekker VVD15 oktober 2021 Meulenkamp opnieuw lijsttrekker VVD Wim Meulenkamp is ook voor de komende gemeenteraadsverkiezingen de lijsttrekker van de VVD afdeling Hof van Twente. De Benteloër werd gisteravond tijdens de algemene ledenvergadering […]
  • Weinig aandacht voor cyberveiligheid in verkiezingsprogramma’s17 februari 2022 Weinig aandacht voor cyberveiligheid in verkiezingsprogramma’s Er is weinig aandacht voor cyberveiligheid in de verkiezingsprogramma's van de politieke partijen in de Hof van Twente voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. RTV Oost meldt dat […]
  • Sayin stopt als raadslid, Rugenbrink wel kandidaat6 december 2021 Sayin stopt als raadslid, Rugenbrink wel kandidaat Belgin Sayin (foto) stopt na de komende gemeenteraadsverkiezingen als raadslid. De Goorse zat de afgelopen vier jaar in de raad namens D66. Op de nieuwe kieslijst van de democraten is […]
  • Enerverende en druk bezochte politieke Goorse avond14 maart 2018 Enerverende en druk bezochte politieke Goorse avond De kleine zaal van De Reggehof was bijna te klein en dat had ook de Goorse Stadsraad niet verwacht. Er was veel publiek bij de Goorse politieke avond gisteren. De bezoekers maakten daar in […]
  • Kasparyan vijfde op kieslijst D6618 december 2017 Kasparyan vijfde op kieslijst D66 De lokale D66 zal tenminste vijf zetels moeten halen om een Goorse vertegenwoordiger in de gemeenteraad te hebben na de verkiezingen in maart volgend jaar. De slechts 18-jarige Sewak […]