Scooter vermiste politicus uit Zutphen in Goor gevonden UPDATE: Man is gewond gevonden

De scooter van de sinds gisterochtend vermiste Hans Boersbroek, is in Goor gevonden. Boersbroek is raadslid in de gemeenteraad van Zutphen en wordt sinds gisterochtend vermist. Op zijn Facebookpagina melden bekenden dat er gisteravond nog contact met hem is geweest en dat zijn scooter in een greppel in Goor is gevonden. “Hij is de scooter op zijn werk (Postnl) wezen ophalen maar de post is nooit bezorgd” wordt op zijn Facebookpagina geschreven. Via social media wordt zijn vermissing inmiddels massaal gedeeld. Ook de politie doet onderzoek naar de vermissing.

UPDATE: De man is gevonden in een bospaadje bij Goor en is gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Almelo. Wat er precies gebeurd is, is niet duidelijk.

Gerelateerde berichten

  • Gorenaar opgelicht na aanmaken verzendlabel4 februari 2021 Gorenaar opgelicht na aanmaken verzendlabel Een Gorenaar is in de afgelopen week bijna €4500 kwijt geraakt na een oplichtingstruc waarin hij dacht een verzendlabel aan te hebben gemaakt. De man wilde via Marktplaats een vest […]
  • Primera weer open voor post en pasfoto’s5 januari 2021 Primera weer open voor post en pasfoto’s Primera De Bandijk moest de deuren aanvankelijk helemaal sluiten maar is nu toch weer geopend voor postale handelingen en het geld opnemen of storten bij de ING-automaat en het regelen […]
  • Gorenaar nacht vermist en in goede gezondheid terug gevonden24 december 2020 Gorenaar nacht vermist en in goede gezondheid terug gevonden In de omgeving van Denekamp is de hele nacht gezocht naar een 28-jarige Gorenaar die gisteravond is weggelopen uit een zorginstelling van Aveleijn in Denekamp. De verstandelijk beperkte […]
  • 8-jarig jongetje uit Goor vermist UPDATE21 december 2020 8-jarig jongetje uit Goor vermist UPDATE De politie deed aan het begin van de avond een burgernet-melding over de vermissing van een acht-jarig jongetje dat wordt vermist vanaf de Herman Heijermanstraat. Het is een getint […]
  • Primera sluit alsnog servicepunt Postnl19 december 2020 Primera sluit alsnog servicepunt Postnl Primera De Bandijk gaat na vandaag alsnog het servicepunt van Postnl sluiten. Dit na een besluit van het hoofdkantoor van het postbedrijf in Den Haag. Primera was in het stadshart van […]