Boodschappen voor mevrouw Bosma

Mevrouw Bosma is dit weekend in de prijzen gevallen. Zij won een kar met boodschappen. Bij supermarkt Emte werd een actie gehouden door Yvonne’s Bedtextiel in samenwerking met de super. 

Gerelateerde berichten

  • Phenix maakt gehakt van Westervoort25 januari 2016 Phenix maakt gehakt van Westervoort De korfballers van Phenix '72 hadden in de zaalcompetitie geen kind aan Westervoort en dat was vooraf niet verwacht. De Goorse ploeg won overtuigend met 20-6 na een ruststand van 13-2. . […]
  • Dartsuccessen bij De Buurman26 april 2016 Dartsuccessen bij De Buurman Na de promotie van Buddy's 99 vorige week waren er deze week successen te noteren voor de darters van café De Buurman. Het eerste team, De Buurmannetjes, hebben de tweede plaats in de […]
  • Roode Vos weer in de landelijke prijzen29 maart 2018 Roode Vos weer in de landelijke prijzen De Roode Vos is weer in de prijzen gevallen bij de landelijke verkiezingen. De AnyTyme-vestiging is daarmee weer terug aan het front. Na meerdere landelijke gouden prijzen heeft […]
  • Lamers gaat sluiten7 april 2018 Lamers gaat sluiten Lamers Goor in de Molenstraat gaat sluiten. De winkel met huishoudelijke artikelen en speelgoed gaat dicht om 'bedrijfs-economische redenen'. In een brief aan deze site zeggen de uitbaters […]
  • Rast wint Wervelwindspel18 december 2011 Rast wint Wervelwindspel Mevrouw Rast uit Goor heeft een luxe ontbijt aangeboden gekregen van Laurens Otte Hypotheken & Pensioenen. Ze heeft namelijk het Regiobank Wervelwindspel gewonnen, dat tijdens de […]