Boodschappen voor mevrouw Bosma

Mevrouw Bosma is dit weekend in de prijzen gevallen. Zij won een kar met boodschappen. Bij supermarkt Emte werd een actie gehouden door Yvonne’s Bedtextiel in samenwerking met de super. 

Gerelateerde berichten

  • Phenix maakt gehakt van Westervoort25 januari 2016 Phenix maakt gehakt van Westervoort De korfballers van Phenix '72 hadden in de zaalcompetitie geen kind aan Westervoort en dat was vooraf niet verwacht. De Goorse ploeg won overtuigend met 20-6 na een ruststand van 13-2. . […]
  • Dartsuccessen bij De Buurman26 april 2016 Dartsuccessen bij De Buurman Na de promotie van Buddy's 99 vorige week waren er deze week successen te noteren voor de darters van café De Buurman. Het eerste team, De Buurmannetjes, hebben de tweede plaats in de […]
  • Rast wint Wervelwindspel18 december 2011 Rast wint Wervelwindspel Mevrouw Rast uit Goor heeft een luxe ontbijt aangeboden gekregen van Laurens Otte Hypotheken & Pensioenen. Ze heeft namelijk het Regiobank Wervelwindspel gewonnen, dat tijdens de […]
  • December-actie Goorse winkeliers met prijzen2 december 2015 December-actie Goorse winkeliers met prijzen De jaarlijkse decembermaand-actie van Goor Collectief is vandaag van start gegaan. Dit jaar worden bij aankopen in de winkels één of meerdere bonnen verstrekt die meedingen naar diverse […]
  • Blokker gaat weg, Lamers komt terug25 juli 2016 Blokker gaat weg, Lamers komt terug De karakteristieke letters van de vorige eigenaren staan nog altijd op het winkelpand in de Molenstraat waar al sinds jaar en dag huishoudelijke en kado-artikelen evenals speelgoed wordt […]