Tiende ZondagMiddagCafé op de rol

De tiende uitgave van het ZondagMiddagCafé in 2017 staat voor de deur. Als te doen gebruikelijk is iedere derde zondagmiddag van de maand het café in het Soosgebouw aan de Schoolstraat geopend voor senioren uit de hele Hof van Twente. Er wordt zondag dus weer gebiljart, gesjoeld, gekaart of Rummikub gespeeld en nog even nagepraat over de zomervakantie van uw familieleden. Het begint om 14.00 uur en sluit rond 16.30 uur. De entree bedraagt 3 euro, inclusief koffie of thee.

Gerelateerde berichten

  • ZondagMiddagCafé: nababbelen over de zomer14 september 2017 ZondagMiddagCafé: nababbelen over de zomer De negende uitgave van het ZondagMiddagCafé in 2017 staat voor de deur. Als te doen gebruikelijk is iedere derde zondagmiddag van de maand het café in het Soosgebouw aan de Schoolstraat […]
  • Achtste editie ZondagMiddagCafé14 augustus 2017 Achtste editie ZondagMiddagCafé De achtste uitgave van het ZondagMiddagCafé in 2017 staat voor de deur. Als te doen gebruikelijk is iedere derde zondagmiddag van de maand het café in het Soosgebouw aan de Schoolstraat […]
  • ZondagMiddagCafé weer op de rol13 september 2016 ZondagMiddagCafé weer op de rol Ook het ZondagMiddagCafé is terug van zomerreces. Voor senioren uit de Hof van Twente staat de koffie zondag weer klaar. Er kan onder meer worden gebiljart, gesjoeld, gekaart of rummikub […]
  • Vijfde editie ZondagMiddagCafé16 mei 2017 Vijfde editie ZondagMiddagCafé De vijfde uitgave van het ZondagMiddagCafé in 2017 staat voor de deur. Als te doen gebruikelijk is iedere derde zondagmiddag van de maand het café in het Soosgebouw aan de Schoolstraat […]
  • Vierde aflevering ZondagMiddagCafé18 april 2017 Vierde aflevering ZondagMiddagCafé De vierde uitgave van het ZondagMiddagCafé in 2017 staat voor de deur. Als te doen gebruikelijk is iedere derde zondagmiddag van de maand het café in het Soosgebouw aan de Schoolstraat […]