Tiende ZondagMiddagCafé op de rol

De tiende uitgave van het ZondagMiddagCafé in 2017 staat voor de deur. Als te doen gebruikelijk is iedere derde zondagmiddag van de maand het café in het Soosgebouw aan de Schoolstraat geopend voor senioren uit de hele Hof van Twente. Er wordt zondag dus weer gebiljart, gesjoeld, gekaart of Rummikub gespeeld en nog even nagepraat over de zomervakantie van uw familieleden. Het begint om 14.00 uur en sluit rond 16.30 uur. De entree bedraagt 3 euro, inclusief koffie of thee.

Gerelateerde berichten

  • ZondagMiddagCafé weer op de rol25 februari 2020 ZondagMiddagCafé weer op de rol Het ZondagMiddagCafé voor senioren wordt komende zondag weer geopend in de Goorse Schoolstraat. Er kan weer worden gebiljart, gesjoeld, gekaart of rummikub gespeeld, maar bovenal is het […]
  • ZondagMiddagCafé weer op de rol10 februari 2020 ZondagMiddagCafé weer op de rol Het ZondagMiddagCafé in Goor is komende zondag weer geopend voor senioren uit de hele Hof van Twente. Onder het genot van een hapje en een drankje kan er worden gebiljart, gesjoeld, […]
  • ZondagMiddagCafé op de rol29 januari 2020 ZondagMiddagCafé op de rol Het ZondagMiddagCafé in Goor is komende zondag weer geopend voor senioren uit de hele Hof van Twente. Onder het genot van een hapje en een drankje kan er worden gebiljart, gesjoeld, […]
  • Senioren weer welkom in ZondagMiddagCafé16 januari 2020 Senioren weer welkom in ZondagMiddagCafé Het ZondagMiddagCafé in Goor is komende zondag weer geopend voor senioren uit de hele Hof van Twente. Onder het genot van een hapje en een drankje kan er worden gebiljart, gesjoeld, […]
  • Eerste ZondagMiddagCafé in het nieuwe jaar2 januari 2020 Eerste ZondagMiddagCafé in het nieuwe jaar Het ZondagMiddagCafé van het nieuwe jaar is op zondag 5 januari. Voor drie euro is er dan in het Soosgebouw aan de Schoolstraat koffie of thee met wat lekkers en u ontmoet andere mensen. […]