Twenthe op jacht naar eerste zege in Heeten

Het eerste elftal van vv Twenthe speelt morgen als enige Goorse club een competitiewedstrijd doordat de wedstrijden van GFC en Hector tegen respectievelijk TVO en BSC Unisson werden afgelast. In en tegen Heeten gaat de formatie van trainer Michiel Mensink op jacht naar de eerste zege in dit seizoen. Twenthe opende met een gelijkspel tegen Warnsveldse Boys (2-2) en zag het thuisduel van vorige week tegen Helios vroegtijdig gestaakt worden na een blessure van de scheidsrechter. Dat duel (tussenstand 1-2) wordt overigens op zondag 12 november uitgespeeld. Bij de Goorse Tricolores ontbreken morgen in Heeten Wouter Leusink (foto rechts) en Stef Eland met blessures. Het duel in de derde klasse B begint om 14.00 uur.

 

Gerelateerde berichten

  • Twenthe op jacht naar eerherstel tegen Heeten17 februari 2018 Twenthe op jacht naar eerherstel tegen Heeten Het uur u nadert voor vv Twenthe. De ploeg van trainer Michiel Mensink behaalde in de 12 tot nu toe gespeelde wedstrijden slechts 9 punten en behaalde de laatste 3-punter in het laatste […]
  • Twenthe doet goede zaken in derde klasse B19 maart 2017 Twenthe doet goede zaken in derde klasse B Twenthe heeft vanmiddag een afgetekende 3-0 zege geboekt. Op het eigen kunstgras werd het Larense Witkampers over de knie gelegd. De ploeg van trainer Michiel Mensink was heer en meester […]
  • Twenthe te sterk voor Heeten16 oktober 2016 Twenthe te sterk voor Heeten Twenthe, de nummer 12 op de ranglijst, ontving vanmiddag de nummer 13, sv Heeten. Een belangrijke pot waarbij winst noodzakelijk was om vanuit de onderste regionen op te kunnen klimmen en […]
  • Twenthe boekt knappe zege op Avanti Wilskracht28 oktober 2018 Twenthe boekt knappe zege op Avanti Wilskracht Twenthe boekte vanmiddag de tweede overwinning van dit seizoen. De ploeg van trainer Hans Dirksen won op eigen veld met 2-0 van Avanti Wilskracht, de nummer twee van de ranglijst en voor […]
  • Twenthe bewijst zichzelf een slechte dienst13 mei 2018 Twenthe bewijst zichzelf een slechte dienst Twenthe stond voor het thuisduel tegen Witkampers nog op poleposition voor het winnen van de derde periodetitel maar na de 1-2 nederlaag heeft de ploeg van trainer Michiel Mensink het […]