Husky aan komen lopen Coornhertstraat (update)

In de Coornhertstraat is een Husky aan komen lopen. De eigenaar kan contact opnemen via 06-14901920.

Update: De hond is weer terecht.

Gerelateerde berichten

  • CD-map verloren Lindelaan (UPDATE)1 december 2017 CD-map verloren Lindelaan (UPDATE) Suzanne is op zoek naar haar cd-map, die ze in de Lindelaan is verloren. In de cd-map, zwart van kleur, is ruimte voor een aanzienlijk aantal cd`s. Heeft u de map gevonden, neem dan […]
  • Klaas op zoek naar zijn portemonnee (Update)12 april 2014 Klaas op zoek naar zijn portemonnee (Update) Klaas Alting zoekt zijn zwarte portemonnee en vraagt u daarbij te helpen. Zelf heeft hij geen idee waar hij de portemonnee verloren is. Heeft u iets gezien, neem dan contact op via […]
  • Klein katje geniet van gastvrijheid op De Hogenkamp (update)17 april 2017 Klein katje geniet van gastvrijheid op De Hogenkamp (update) Een klein en waarschijnlijk jong katje bezoekt de laatste twee weken dagelijks de woning van Daniël aan De Hogenkamp voor een gratis maaltijd. Dit kan een `hongerige`gewoonte zijn, maar […]
  • Grasparkiet komen aanvliegen Meidoornstraat (update)11 maart 2017 Grasparkiet komen aanvliegen Meidoornstraat (update) Aan de Meidoornstraat is een geel-groene grasparkiet aan komen vliegen. De parkiet is zeer aanhankelijk en zal vast door iemand gemist worden. De eigenaar kan contact opnemen met Laurens […]
  • Katje Whooly vermist (update)1 april 2017 Katje Whooly vermist (update) Een jong katje, Whooly genaamd, is gisteren zijn dagelijkse wandeling gaan maken, maar helaas niet meer teruggekomen. Het beestje is 9 maanden oud en heeft een wit-grijze vacht. Whooly […]