Hengelman Nederlands Kampioen forelvissen

Benno Hengelman heeft gisteren de nationale titel Forelvissen op zijn naam geschreven. De Gorenaar wist tijdens het NK in Reutum de meeste forellen uit het water te hengelen. Ook het visteam waarmee Hengelman deelnam werd Nederlands Kampioen. Daarin zit ook Gorenaar Marthijn ten Tije. Naast Hengelman en Ten Tije bestaat het team verder uit Koen van Goor, Ivo Braakhuis en René ter Harmsel. Hengelman kreeg voor zijn prestatie een metershoge trofee uit handen van Marco Kraal. Hij is bekend van het RTL-programma Vis TV.

Gerelateerde berichten

  • Goorse Sanne Nederlands Kampioen Dressuur24 september 2017 Goorse Sanne Nederlands Kampioen Dressuur Sanne Timmer is gisteren in Kootwijk Nederlands kampioen geworden bij de dressuurwedstrijden Fries paard in Kootwijk. De 12-jarige talentvolle amazone behaalde de nationale titel in de […]
  • Cliff Kloots levert topprestatie: 2e van Nederland27 september 2016 Cliff Kloots levert topprestatie: 2e van Nederland Een buitengewone topprestatie van de Goorse motorcoureur Cliff Kloots. In het debuutjaar van de wegracer in de Supercup 1000 wist hij tijdens de laatste twee races zijn tweede plek in het […]
  • Nachtvissen in retentievijver Kloosterlaan verboden18 juni 2016 Nachtvissen in retentievijver Kloosterlaan verboden Het is vanaf nu verboden om ‘s nachts te vissen in de retentievijver aan de Kloosterlaan. Dit heeft het college van B&W besloten na klachten van omwonenden over overlast van […]
  • Leden GPKV Nederlands kampioen19 september 2016 Leden GPKV Nederlands kampioen De Broers Brent en Duuk Scholten, lid van de Goorse Pluimvee Konijnenvereniging (GPKV), zijn dit weekeinde Nederlands kampioen geworden met hun zogenoemde 'Blauw Wildkleur Kwakertje'. De […]
  • Meeste omwonenden vijver hekelen nachtelijk visverbod21 juni 2016 Meeste omwonenden vijver hekelen nachtelijk visverbod Omwonenden van de retentievijver in de Kloosterlaan zijn een poster-actie gestart tegen de beslissing van de gemeente Hof van Twente om een verbod op nachtvissen in te stellen voor deze […]