Phenix A1 kampioen veldcompetitie

Champagne voor de spelers van Phenix’72 A1. Zij hebben zich dit weekend gekroond tot kampioen van de derde klasse van het veldkorfbal. In Hardenberg werd met 5-22 gewonnen van Juventa. Met nog één wedstrijd te gaan heeft de ploeg een voorsprong van vier punten op de achtervolgers. Met een doelsaldo van 90-40 was Phenix veruit de sterkste van de competitie.

Gerelateerde berichten

  • Phenix A1 overtuigend kampioen24 oktober 2016 Phenix A1 overtuigend kampioen Het hoogste jeugdteam van korfbalvereniging Phenix '72 is overtuigend kampioen geworden in de derde klasse. Dat is het hoogste haalbare niveau voor dit team omdat de A1 alleen maar uit […]
  • Phenix boekt ruime zege in Dieren10 januari 2016 Phenix boekt ruime zege in Dieren De korfballers van Phenix hebben de aansluiting met de top in de zaalcompetitie weer te pakken. De Goorse ploeg won vandaag met ruime cijfers van Diderna. In Dieren werd het 9-22. Dick […]
  • Phenix kampioen maar nog niet gepromoveerd31 mei 2015 Phenix kampioen maar nog niet gepromoveerd De korfballers van Phenix zijn vandaag kampioen geworden van de vierde klasse maar moeten met twee medekampioenen uitmaken wie er promoveert naar de derde klasse. De laatste wedstrijd werd […]
  • Phenix verliest laatste veldwedstrijd13 oktober 2014 Phenix verliest laatste veldwedstrijd De korfballers en korfbalsters van Phenix '72 hebben gisteren de laatste veldwedstrijd van het seizoen verloren. Op het kunstgras van 't Doesgoor werd het uiteindelijk 9-14 voor de gasten […]
  • Eerste korfbalkampioen op ’t Doesgoor28 september 2014 Eerste korfbalkampioen op ’t Doesgoor De jonge korfballers van Phenix C1 schreven gisteren geschiedenis door het eerste korfbalteam te zijn dat kampioen is geworden op sportpark 't Doesgoor. Tegen Zwart Wit uit Delden werd na […]