Twenthe in Heeten fors onderuit

Twenthe kwam in en tegen Heeten al na 10 minuten op achterstand na een blunder van doelman Zweers. Twenthe, dat in het eerste bedrijf wel het betere van het spel had, wist het overwicht niet in doelpunten uit te drukken. Heeten was in haar offensieve acties wel kansrijk. Een doorbraak in de 30ste minuut leidde tot een strafschop, na ongelukkig uitkomen van de doelman ging de bal op de stip en het scorebord op 2-0. Dit was tevens de ruststand.

Na de thee kwam Twenthe goed uit de startblokken. Toch was de eerste grote kans voor Heeten, doelman Zweers redde uitstekend. Halverwege het tweede bedrijf werd Twenthe steeds meer zijn eigen tegenstander, illustratief daarvoor was de 3-0 ruim een kwartier voor tijd, nadat een vrijgelaten speler ongestoord kon binnenschieten. Tien minuten voor tijd deed Twenthe nog wat terug. Mark Nijland verschalkte de ver voor zijn doel staande keeper van HeetenĀ  met een fraaie boogbal vanaf de middellijn. De slotfase was voor Heeten, dat een paar goede kansen kreeg, maar telkens doelman Zweers op haar weg vond. De in de tweede helft goed keepende Zweers kon echter niet voorkomen dat Heeten kort voor het eindsignaal de 4-1 eindstand binnen tikte.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe doet goede zaken in derde klasse B19 maart 2017 Twenthe doet goede zaken in derde klasse B Twenthe heeft vanmiddag een afgetekende 3-0 zege geboekt. Op het eigen kunstgras werd het Larense Witkampers over de knie gelegd. De ploeg van trainer Michiel Mensink was heer en meester […]
  • Hector wil stap omhoog zetten, Twenthe voor cruciaal duel15 oktober 2016 Hector wil stap omhoog zetten, Twenthe voor cruciaal duel Het was de tweede seizoenszege voor Hector afgelopen zondag tegen TVO en dat smaakt naar meer. Na een forse nederlaag en drie gelijke spelen wonnen de groen witten weer eens en dat biedt […]
  • Twenthe op jacht naar eerste zege in Heeten7 oktober 2017 Twenthe op jacht naar eerste zege in Heeten Het eerste elftal van vv Twenthe speelt morgen als enige Goorse club een competitiewedstrijd doordat de wedstrijden van GFC en Hector tegen respectievelijk TVO en BSC Unisson werden […]
  • Twenthe dendert over Warnsveldse Boys: 7-24 december 2016 Twenthe dendert over Warnsveldse Boys: 7-2 Twenthe heeft vandaag uitstekende zaken gedaan in de derde klasse B door de nummer 5 van de ranglijst, Warnsveldse Boys, met 7-2 over de knie te leggen. Na 13 minuten viel de eerste goal […]
  • Twenthe te sterk voor Heeten16 oktober 2016 Twenthe te sterk voor Heeten Twenthe, de nummer 12 op de ranglijst, ontving vanmiddag de nummer 13, sv Heeten. Een belangrijke pot waarbij winst noodzakelijk was om vanuit de onderste regionen op te kunnen klimmen en […]