Twenthe dolgedraaid door Glanerbrug

Twenthe heeft zondagmiddag voetballes gekregen van Glanerbrug. De Tricolores gingen met maar liefst 6-0 onderuit tegen ‘Het Chelsea van het Oosten’. Glanerbrug miste ook nog eens een strafschop. Twenthe had niets te vertellen tegen de nummer twee van de tweede klasse J en leed een verdiende nederlaag. De ploeg van trainer Erwin Schorn blijft hekkensluiter met acht punten uit dertien wedstrijden. Concurrent Koninklijke UD heeft nu één punt meer.

110220_Twenthe-Glanerbrug4

Twenthe dat niet kon beschikken over Zaka Kourie was figurant in het duel met Glanerbrug. Halverwege leidden de bezoekers uit de grensstreek met 3-0 bij de Goorse gastheer. De score werd geopend door Strijker. Diezelfde aanvaller was even later ook verantwoordelijk voor de 0-2. De gretige goalgetter Metin Aydin, die al jarenlang de topscorerslijsten aanvoert, zorgde nog voor de thee voor de 0-3.

110220_Twenthe-Glanerbrug1

In het tweede bedrijf probeerde Erwin Schorn met het inbrengen van Joost Vehof en Glenn Begieneman de defenstie te verstevigen maar dat lukte geenszins. Twenthe werd vernedert en liet zich provoceren. Zo vielen er veel gele kaarten bij de Tricolores. Namens de bezoekers bepaalden Vlaanderen, Akkerman en Cengiz de eindstand op 0-6. 

110220_Twenthe-Glanerbrug2

110220_Twenthe-Glanerbrug3

110220_Twenthe-Glanerbrug5