GFC viert 110-jarig bestaan groots

Het was een aaneenschakeling aan hoogtepunten voor de GFC-ers het voorbije weekeinde. Het 110-jarig bestaan werd op zijn Goors groots gevierd met voor elk wat wils en met gevoel voor historie en nostalgie. Na de jeugdactiviteiten en het duel tussen het G-team van GFC en het RTV Oost Sterrenteam, was er een drukbezochte feestavond in de speciaal opgebouwde feesttent met onder meer een optreden van de Twentse Toppers die voor de gelegenheid met Goorse combi-shirts van GFC, Hector en Twenthe het podium betraden. Dit omdat het drietal zangers Ruben van den Burg (GFC), Mike de Vries (Hector) en Ramon Freriksen (Twenthe) lid zijn van één van de Goorse voetbalclubs.

De zondag begon met een nostalgische jubileumtour in een schoolbus waarin onder meer Frits Zorge zat. De 91-jarige oud-doelman kwam voor de gelegenheid speciaal uit Canada waar hij woont. De tour voerde langs voor de club belangrijke plekken in Goor zoals het sportcomplex aan de Deldensestraat waar GFC eerder speelde en de voormalige woning van Bert Haanstra. Daarna was het weer feest in de tent met het Frühshoppen waarin iedereen in Duitse stijl en aan lange tafels een prachtig ‘Oktoberfest’ bouwde.

Gerelateerde berichten

  • GFC klaar voor daverend jubileumweekeinde6 oktober 2017 GFC klaar voor daverend jubileumweekeinde Er zijn maanden aan voorbereiding aan vooraf gegaan en dit weekend is het zover voor de leden en sympathisanten van GFC. De oudste voetbalclub van Goor bestaat 110 jaar en dat wordt groots […]
  • Jan Tieman 60 jaar lid van GFC4 oktober 2016 Jan Tieman 60 jaar lid van GFC Jan Tieman is gisteren gehuldigd voor zijn 60-jarig lidmaatschap van GFC. De ras-GFC-er kreeg daarvoor de versierselen opgespeld van voorzitter Eddy Gruppen tijdens de jaarvergadering. Ook […]
  • FC Twente opent voorbereiding in Goor tegen GFC27 maart 2017 FC Twente opent voorbereiding in Goor tegen GFC FC Twente speelt de eerste wedstrijd in voorbereiding op het volgende seizoen op sportpark Heeckeren tegen GFC. Het oefenduel wordt gespeeld op zaterdag 1 juli en begint om 17.00 uur. De […]
  • Knakkie klaar voor grootse aftrap, special guest op de planken23 juni 2016 Knakkie klaar voor grootse aftrap, special guest op de planken "We zijn er klaar voor", laat Ramon Freriksen. Hij is de leadzanger van de speciaal geformeerde band Fat Skool & The Wild Hens. "De afgelopen maanden hebben we geregeld geoefend en we […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]