Wisselend succes tafeltennissers Olympia

Wederom een nederlaag voor de tafeltennisheren van Olympia 1. Zij werden dit weekeinde over de knie gelegd bij het Almelose Blauw Wit. Het werd maar liefst 9-1. Die cijfers stonden ook op het bord bij Olympia, uitkomend in de andere eerste klasse. Nu stond de Goorse equipe wel aan de juiste kan van de score. Olympia won met 9-1 van De Brug in Apeldoorn.

Gerelateerde berichten

  • Olympia verliest fors, degradatie dreigt14 november 2016 Olympia verliest fors, degradatie dreigt Het gaat niet goed met de tafeltennissers van Olympia. Opnieuw ging de Goorse equipe fors onderuit. Koploper De Trefhoek zegevierde met 9-1 over de gastheren. Johan Truschel zorgde nog wel […]
  • Olympia boekt belangrijke zege op DTS31 oktober 2016 Olympia boekt belangrijke zege op DTS De tafeltennisheren van Olympia hebben uitstekende zaken gedaan in de eerste klasse B. De Goorse equipe won met 7-3 DTS 3 uit Enschede en staat nu zelfs tweede in de stand. Toch blijft […]
  • Lijfsbehoud wordt lastig voor Olympia8 november 2017 Lijfsbehoud wordt lastig voor Olympia De tafeltennissers van Olympia 1 waren dit weekend niet opgewassen tegen koploper De Toekomst uit Lochem. De Goorse equipe werd met 9-1 weggespeeld. Donderdag staat voor Olympia in Losser […]
  • Olympia blijft op titelkoers23 maart 2015 Olympia blijft op titelkoers De tafeltennissers van Olympia blijven op koers voor het kampioenschap in de tweede klasse. De Goorse ploeg klopte de nummer 3, Vitesse, in Hengelo met 7-3 maar zag concurrent Quick, toch […]
  • Tafeltennissers Olympia allebei onderuit26 september 2017 Tafeltennissers Olympia allebei onderuit De tafeltennissers van Olympia 1 en 2 hebben allebei een moeilijke competitiestart gemaakt. In de 1e klasse D ging het eerste team in de ouverture in Lochem tegen de Toekomst 4 met 7-3 ten […]