Kettingbotsing in Goor, rijstrook afgesloten

Knal, boem, raak!¬†Even na de middag heeft op de N346 in Goor een kettingbotsing plaatsgevonden. Daarbij waren een vrachtwagen en drie auto’s betrokken.De toedracht van het ongeluk is niet bekend. Er zijn geen gewonden gevallen, maar de blikschade was groot. Door de botsing en de opruimwerkzaamheden moe(s)t de rest van het verkeer rekening houden met oponthoud. Een rijstrook was slechts begaanbaar. De drie personenauto’s liepen schade op en moe(s)ten worden weggesleept. Foto’s: Hof van Twente Fotografie.

Gerelateerde berichten

  • Kleine kettingbotsing op Scherpenzeelseweg29 maart 2018 Kleine kettingbotsing op Scherpenzeelseweg Een kettingbotsing met drie getroffen auto's aan het einde van de middag op de Scherpenzeelseweg. Daar botsten de wagens achter op elkaar ter hoogte van de kruising met de Nachtegaalstraat […]
  • Auto slaat over de kop na aanrijding28 juni 2018 Auto slaat over de kop na aanrijding Een 'spectaculair' ongeval vanochtend op de kruising van de Scherpenzeelseweg met de Gruttostraat. Door een aanrijding met een andere wagen sloeg een auto over de kop. De bestuurder is […]
  • Ongeval op viaduct N34716 februari 2017 Ongeval op viaduct N347 Op het viaduct van de N347 met de kruising Zomerweg is even voor de avond een ongeluk gebeurd. De brandweer werd ook opgeroepen maar er hoefden geen slachtoffers uit de auto's bevrijd te […]
  • Twee auto’s knallen op elkaar, een gewonde naar het ziekenhuis2 november 2016 Twee auto’s knallen op elkaar, een gewonde naar het ziekenhuis En weer was het bingo op de Rijksweg, even buiten Goor. Ter hoogte van Van de Riet zijn vanmiddag twee auto's op elkaar gebotst. Een automobiliste is daarbij gewond geraakt. Het ongeluk […]
  • Treinverkeer stil na ongeval op Goors spoor30 november 2016 Treinverkeer stil na ongeval op Goors spoor Een ongeval bij de spoorwegovergang op de Oude Haaksbergerweg woensdagavond. Daar botsten een auto op een camper en naar verluidt ook tegen een trein. Door het ongeluk moest het […]