Dievengilde weer actief in Goor

In de afgelopen week hebben dieven weer hun slag geslagen tijdens diverse inbraken en diefstallen. Zo werden er dit weekeinde twee inbraken gepleegd op de Kevelhammerhoek. Aan de Blankenvoortlaan werd een raam opengebroken en bleken kasten doorzocht. In de Olijdamlaan werd een ruit op een bovenverdieping ingeslagen waardoor inbrekers zich toegang verschaften. Wat er in beide gevallen is weggenomen is (nog) niet duidelijk. Vorige week werd een elektriciteitskabel gestolen vanaf het Schoolfeestplein. De kabel, die waarschijnlijk werd weggenomen in de nacht van woensdag op donderdag, hoort bij de wagen van het bevolkingsonderzoek. Aan de Irisstraat maakten dieven, donderdagochtend, een Gazellefiets buit volgens Hofgids.nl en de politie Hof van Twente.

Gerelateerde berichten

  • Poging tot inbraak in woning Weverij16 januari 2017 Poging tot inbraak in woning Weverij Dieven hebben afgelopen donderdag geprobeerd in te breken in een woning aan de Weverij. Er zijn twee donder geklede mannen gesignaleerd die, vermoedelijk met een schroevendraaier, […]
  • Inbrekers aangehouden op ’t Jannink26 januari 2016 Inbrekers aangehouden op ’t Jannink Twee inbrekers zijn maandagavond aangehouden op verdenking van een inbraak in Ambt Delden. De politie kreeg om kwart voor zeven een melding van een verdachte situatie bij een woning aan de […]
  • Dievengilde blijft actief in Goor21 maart 2017 Dievengilde blijft actief in Goor De komst van het WhatsApp-buurtpreventienetwerk in Goor heeft nog niet geleid tot een daling van het aantal inbraken, zo lijkt het. Ook in de afgelopen week was het weer een aantal keren […]
  • Auto-inbraken in De Wijnkamp en op De Whee19 april 2016 Auto-inbraken in De Wijnkamp en op De Whee Het dievengilde is in het weekeinde weer actief geweest in het Goorse. In twee wagens werd ingebroken. In De Wijnkamp werd een bestelauto opengebroken die stond geparkeerd achter een […]
  • Zes woninginbraken in een maand tijd20 januari 2017 Zes woninginbraken in een maand tijd Het aantal diefstallen of pogingen daartoe is aan het einde van het vorig jaar en aan het begin van 2017 aanzienlijk in het Goorse. Naast de diverse winkeldiefstallen en gestolen fietsen […]