Kiekeboe wil cartridges en oude mobieltjes voor stichting AAP

De nieuwe kringloopwinkel Kiekeboe in Goor gaat lege inktcartridges, toners en oude mobieltjes verzamelen voor het goede doel. Die kunnen worden ingeleverd in de hal aan de Bunschotenstraat. De opbrengst komt ten goede aan de stichting AAP in Almere die dieren in nood opvangt. Kiekeboe heeft inmiddels, sinds de opening, twee donaties gedaan aan andere organisaties die zich inzetten om dierenleed tegen te gaan. Het is volgens de initiatiefnemers nog steeds onverminderd druk. “De spullen vliegen de deur uit…” Daarom is besloten om nu het brengen van spullen op elke openingsdag toe te staan. Kiekeboe is van maandag tot en met zaterdag geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur. Op maandag en woensdag rijdt er een bus van Kiekeboe om spullen bij mensen thuis op te halen.

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe kringloopwinkel Kiekeboe kan spullen gebruiken3 juli 2017 Nieuwe kringloopwinkel Kiekeboe kan spullen gebruiken Kiekeboe in Goor zal binnenkort worden geopend. De medewerkers kunnen vanaf nu al tweede hands spullen gebruiken die kunnen worden gebracht naar het voormalige TSB-terrein. Dat kan op […]
  • Overweldigend veel tweedehands artikelen voor Kiekeboe20 juli 2017 Overweldigend veel tweedehands artikelen voor Kiekeboe Ze is er enorm mee in haar nopjes. Anke Nijhoff, drijvende kracht achter de nieuwe kringloopwinkel Kiekeboe op het TSB-terrein. "Het is diep ontroerend", schrijft ze in een bericht aan […]
  • Wawollie maakt doorstart onder naam Kiekeboe9 mei 2017 Wawollie maakt doorstart onder naam Kiekeboe 17 juli 2016. Een zwarte dag voor tientallen vrijwilligers van kringloopwinkel Wawollie bij de Goorse haven. De onderneming brandde tot aan de grond toe af en werd volledig verwoest. Nu […]
  • Grote drukte bij Kiekeboe na opening5 augustus 2017 Grote drukte bij Kiekeboe na opening Dat de behoefte aan een nieuwe Kringloopwinkel, na de brand bij Wawollie vorig jaar groot is in Goor, bleek vandaag. De nieuwe vestiging van Kiekeboe op het voormalige TSB-terrein trok […]
  • Kiekeboe komt handen te kort…22 augustus 2017 Kiekeboe komt handen te kort… De nieuwe Kringloopwinkel Kiekeboe blijkt een onverdeeld succes maar dat heeft, nu al, ook de nodige consequenties. Er is een gebrek aan vrijwilligers en daarom luidt de leiding nu al de […]