Kiekeboe wil cartridges en oude mobieltjes voor stichting AAP

De nieuwe kringloopwinkel Kiekeboe in Goor gaat lege inktcartridges, toners en oude mobieltjes verzamelen voor het goede doel. Die kunnen worden ingeleverd in de hal aan de Bunschotenstraat. De opbrengst komt ten goede aan de stichting AAP in Almere die dieren in nood opvangt. Kiekeboe heeft inmiddels, sinds de opening, twee donaties gedaan aan andere organisaties die zich inzetten om dierenleed tegen te gaan. Het is volgens de initiatiefnemers nog steeds onverminderd druk. “De spullen vliegen de deur uit…” Daarom is besloten om nu het brengen van spullen op elke openingsdag toe te staan. Kiekeboe is van maandag tot en met zaterdag geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur. Op maandag en woensdag rijdt er een bus van Kiekeboe om spullen bij mensen thuis op te halen.

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe kringloopwinkel Kiekeboe kan spullen gebruiken3 juli 2017 Nieuwe kringloopwinkel Kiekeboe kan spullen gebruiken Kiekeboe in Goor zal binnenkort worden geopend. De medewerkers kunnen vanaf nu al tweede hands spullen gebruiken die kunnen worden gebracht naar het voormalige TSB-terrein. Dat kan op […]
  • Overweldigend veel tweedehands artikelen voor Kiekeboe20 juli 2017 Overweldigend veel tweedehands artikelen voor Kiekeboe Ze is er enorm mee in haar nopjes. Anke Nijhoff, drijvende kracht achter de nieuwe kringloopwinkel Kiekeboe op het TSB-terrein. "Het is diep ontroerend", schrijft ze in een bericht aan […]
  • Goor kringloopwalhalla van de regio ?18 maart 2018 Goor kringloopwalhalla van de regio ? Na de brand bij Wawollie bijna twee jaar geleden, moesten de Gorenaren nog geruime tijd naar andere plaatsen om tweede-hands waren te kunnen kopen maar dat is na de opening van Kiekeboe op […]
  • Kiekeboe zoekt vrijwilligers7 mei 2018 Kiekeboe zoekt vrijwilligers Door het succes van Kiekeboe is de kringloopwinkel dringend op zoek naar vrijwilligers.┬áDe nieuwe zaak is zes dagen per week geopend en is niet alleen in de winkel actief, maar ook bij de […]
  • “Drie kringloopwinkels is teveel…”16 april 2018 “Drie kringloopwinkels is teveel…” Dat er in Goor nu maar liefst drie kringloopwinkels zijn is voor velen net iets teveel van het goede. Dat blijkt uit de uitslag van een poll op deze site. 53% van de stemmers vindt dat met […]