Wat betekent het regeerakkoord voor de Gorenaar ?

Het is weer de hoogste tijd voor een nieuwe poll op deze site. De laatste enquète ging over de bakken met eetbaar groen in het centrum. Die kunnen niet op veel goedkeuring rekenen. Maar liefst 72% van de bijna 2000 stemmers zegt ze lelijk te vinden en geen toevoeging. 13% vindt juist het tegenovergestelde terwijl de overige 15% er eigenlijk niks van vindt en er zich in ieder geval niet aa stoort. De nieuwe poll gaat over het gisteren gesloten regeerakkoord. Volgens de ‘kenners’ gaan met name de werkenden met kinderen erop vooruit maar zal de stijging van de BTW toch ook dagelijks gevoeld worden in de portemonnee. Hoe denkt de Gorenaar over de eigen toekomst wat dat betreft ? Zijn we hier de crisis ook voorbij of worden we getrakteerd op een sigaar uit eigen doos ? U mag het zeggen !

Gerelateerde berichten

  • Hofpas nog niet in trek, eetbaar groen wel ?2 augustus 2017 Hofpas nog niet in trek, eetbaar groen wel ? De switch van de Goorse Gelukspas naar de nieuwe Hofpas, die in de hele Hof van Twente te gebruiken is, kan de Gorenaar nog niet echt bekoren. in een poll op deze site blijkt dat het […]
  • Merendeel Gorenaren denkt er op achteruit te gaan16 november 2017 Merendeel Gorenaren denkt er op achteruit te gaan Het leeuwedeel van de Goorse bevolking denkt niet dat het beter gaat worden in de komende vier jaar. Na de installatie van het nieuwe kabinet Rutte 3 en de presentatie van de plannen […]
  • Eetbare groenbakken in Goors stadshart geplaatst25 juli 2017 Eetbare groenbakken in Goors stadshart geplaatst Medewerkers van Gildebor hebben vanmorgen drie grote ronde bakken met 'eetbaar groen' in het Goorse centrum geplaatst. In de bakken worden allerlei gewassen verbouwd die elke dinsdag […]
  • Poll bomenkap: Alles moet wijken voor volksgezondheid…12 maart 2018 Poll bomenkap: Alles moet wijken voor volksgezondheid… Een verrassende uitslag van de poll op onze site over de voorgenomen bomenkap in de Gondalaan, Oude Haaksbergweg en Haaksbergerweg. Maar liefst 49% van de stemmers vindt dat alles moet […]
  • Weinig goede voornemens en buurtpreventie-apps…3 februari 2017 Weinig goede voornemens en buurtpreventie-apps… Afvallen, stoppen met roken of toch meer sporten. Het zijn schoolvoorbeelden van de goede voornemens aan het begin van elk nieuw jaar. Al lijken ze voor 2017 aan de Gorenaar niet besteed. […]