Speciale ‘volgdienst’ politie Hof van Twente

De politie Hof van Twente organiseert komende vrijdag een speciale ‘volgdienst’. Daarin kunnen via social media alle activiteiten en meldingen worden gevolgd van de dienders in Goor en omgeving. De berichten worden gedeeld tussen 15.00 en 23.00 uur. De politie Hof van Twente combineert de dienst met de collega’s van de gemeente Haaksbergen. Wie de dienst wil volgen kan het door te reageren op het door de politie aangemaakte evenement op Facebook door de button ‘Gaat’ aan te vinken. Tijdens de volgdienst kunnen ook vragen gesteld worden. Ook de andere politiekorpsen in Oost Nederland doen mee aan deze zogenoemde Mega Volgdienst. 

Gerelateerde berichten

  • Meelopen met de politie ? Stuur een vakantiekiek6 augustus 2017 Meelopen met de politie ? Stuur een vakantiekiek Een bijzondere actie van de lokale hermandad via de Facebookpagina van de politie Hof van Twente. Er wordt aangeboden om een dienst mee te lopen met de dienders na de vakantie. Wie kans […]
  • Wijkagenten stellen ‘controle top-3’ samen met inwoners28 juni 2018 Wijkagenten stellen ‘controle top-3’ samen met inwoners De wijkagenten Caroline IJben en Edme Warners willen samen met de inwoners van Goor een 'controle top-3' samen stellen. Het wijkteam wil weten wat de bewoners van Goor belangrijk vinden […]
  • Markeringslicht brandweer terug na diefstal23 januari 2018 Markeringslicht brandweer terug na diefstal Een markeringslicht van de Goorse brandweer dat vorige week werd gestolen tijdens de werkzaamheden bij het gaslek in de Scherpenzeelseweg is weer terug. Na een oproep op Facebook is de […]
  • Goorsnieuws passeert de 5.000 volgers op Facebook2 december 2017 Goorsnieuws passeert de 5.000 volgers op Facebook Een bijzondere mijlpaal voor deze site op social media. Inmiddels heeft de Facebookpagina van Goorsnieuws.nl meer dan 5.000 volgers. Op deze pagina worden de berichten die op dé nieuwssite […]
  • Burgernetactie na vermissing man in Goor13 oktober 2014 Burgernetactie na vermissing man in Goor Om een bejaarde dementerende man op te sporen is gisteren, met succes, Burgernet ingezet. De man was weggelopen in de omgeving Iependijk/Haaksbergerweg en de politie liet direct een […]