Deel Lindelaan zes weken afgesloten

Een deel van de Goorse Lindelaan is vanaf vandaag zes weken afgesloten voor al het doorgaande verkeer. Sweco (voorheen Grontmij) gaat het gedeelte vanaf de parkeerplaats tegenover cafetaria de Roode Vos tot aan de kruising met de Meidoornstraat herinrichten. Bewoners van dit gedeelte worden verzocht auto’s elders te parkeren. Te voet zijn de woningen wel bereikbaar. Twee jaar geleden werd de het andere gedeelte van de Lindelaan al aangepakt. Meer over herinrichting en sanering van ’t Gijmink op deze WEBSITE.

Gerelateerde berichten

  • Feestweek jubilerende Gijminkschool begonnen12 september 2016 Feestweek jubilerende Gijminkschool begonnen De Gijminkschool bestaat 60 jaar en dat wordt deze hele week groots gevierd. In 1956 werd de school aan de Goorse van der Sluisstraat geopend en 5 jaar geleden weer verlaten voor een nieuw […]
  • Vaart maken met asbestsanering (UPDATE)18 november 2015 Vaart maken met asbestsanering (UPDATE) De gemeente Hof van Twente wil een tempoversnelling als het gaat om de asbestsanering in de Goorse wijk 't Gijmink en de sloop van asbestdaken, ook in overige delen van Goor. De gemeente […]
  • Gijminkbewoners luchten hun hart tijdens hoorzitting asbestsanering15 februari 2018 Gijminkbewoners luchten hun hart tijdens hoorzitting asbestsanering Er kwam de nodige frustratie naar boven bij de Gijminkbewoners die aanwezig waren tijdens de hoorzitting in wijkgebouw Villa '70. De bijeenkomst was georganiseerd door de SP. de PvdA, […]
  • Weigeringen sanering asbesttuinen Gijmink3 februari 2016 Weigeringen sanering asbesttuinen Gijmink Zestig mensen in de zogenoemde 'buitenste schil' van de Goorse wijk 't Gijmink hebben nog geen overeenkomst getekend met de gemeente Hof van Twente voor sanering van de grond. Daarvan is […]
  • Dievengilde blijft actief in Goor21 maart 2017 Dievengilde blijft actief in Goor De komst van het WhatsApp-buurtpreventienetwerk in Goor heeft nog niet geleid tot een daling van het aantal inbraken, zo lijkt het. Ook in de afgelopen week was het weer een aantal keren […]