Gratis toegangskaarten voor Circus Renz-Berlin in Goor

Circus Renz-Berlin komt volgende week in Goor en hoopt uiteraard op veel bezoekers. In samenwerking met Goorsnieuws.nl is er mede daarom een Facebookactie gestart waarbij het circus 15 keer twee toegangskaarten gaat weggeven. Een ieder die het daarvoor gemaakte bericht op Facebook deelt en een like geeft aan de Facebookpagina van Circus Renz-Berlin, maakt kans op de gratis tickets. De voorstellingen van het circus op De Hogenkamp zijn van volgende week donderdag (19-10) tot en met zondagmiddag 22 oktober. Er zijn ’s middags en ’s avonds voorstellingen. Klik HIER voor het Facebookbericht.

Foto: Arjan Tien

Gerelateerde berichten

  • Prijswinnaars Facebookactie Circus Renz-Berlin bekend18 oktober 2017 Prijswinnaars Facebookactie Circus Renz-Berlin bekend Morgen is het zover. Dan begint Circus Renz-Berlin met de eerste voorstellingen op de Goorse Hogenkamp. Goorsnieuws.nl hield in de afgelopen een deel en like-actie op Facebook waarbij 15 […]
  • Caroly in piste Circus Renz-Berlin18 oktober 2017 Caroly in piste Circus Renz-Berlin Het Goorse jeugdcircus Caroly gaat optreden in de circustent van Circus Renz-Berlin op het terrein aan de Hogenkamp. Dat gebeurt voorafgaand aan de familievoorstelling van het circus […]
  • Hooggeëerd publiek…19 oktober 2017 Hooggeëerd publiek… Circus Renz-Berlin is aan in Goor en dat gebeurde vanavond op de Hogenkamp met de eerste voorstelling die zo'n 300 bezoekers trok. De circusartiesten zijn in Goor met een gevarieerd […]
  • Goorse wegen glad, meisje raakt gewond21 januari 2016 Goorse wegen glad, meisje raakt gewond Het was op veel plaatsen in Goor spiegelglad gisteravond. Veel wegen, met name in de woonwijken waar niet preventief gestrooid is, werden geteisterd door opvriezing. Op de Hogenkamp raakte […]
  • Goorsnieuws passeert de 5.000 volgers op Facebook2 december 2017 Goorsnieuws passeert de 5.000 volgers op Facebook Een bijzondere mijlpaal voor deze site op social media. Inmiddels heeft de Facebookpagina van Goorsnieuws.nl meer dan 5.000 volgers. Op deze pagina worden de berichten die op dé nieuwssite […]