Vrouwen van Nu in de ban van ondergoed

De Vrouwen van Nu hebben weer een afdelingsavond belegd. Komende woensdag komt Wietse van Houten verhalen over de historie en nostalgie van het ondergoed. Als oud directeur van een groot textielimportbedrijf is Van Houten een kenner van dit kledingstuk. Hij toont ons een bijzondere collectie ondergoed. Hij vertelt op humoristische wijze anekdotes en wetenswaardigheden over deze collectie. U bent vanaf 19.15 uur van harte welkom in de Klokkenkamp. Aanvang van de avond 19.45 uur.

 

Gerelateerde berichten

  • Vijf jubilarissen gehuldigd bij Vrouwen van Nu24 januari 2017 Vijf jubilarissen gehuldigd bij Vrouwen van Nu Vijf leden werden in het zonnetje gezet tijdens de jaarvergaderging van de Vrouwen van Nu in de afgelopen week. GrĂ© Druif werd gelauwerd omdat ze al 53 jaar lid. Dina Brinkmans, Annie […]
  • Jubilarissen Vrouwen van Nu in het zonnetje gezet8 februari 2018 Jubilarissen Vrouwen van Nu in het zonnetje gezet Tijdens de jaarvergadering van Vrouwen van Nu zijn als te doen gebruikelijk de jubilarissen gehuldigd. De dames Mina Nijmeyer, Jo de Wilde, Annie Reef en Gerda Laarhuis zijn in het […]
  • Ademloos luisteren naar Jan Terlouw20 april 2017 Ademloos luisteren naar Jan Terlouw Het was een enerverende avond in De Klokkenkamp gisteravond. Daar hield Jan Terlouw voor een kleine 100 zogenoemde Goorse 'Vrouwen van Nu' een lezing over zijn leven als wetenschapper, […]
  • Mannenkoor bij de Vrouwen van Nu22 februari 2018 Mannenkoor bij de Vrouwen van Nu Het was een treffend beeld in De Bebsel. De mannen die zingen voor de vrouwen. Het Mannenkoor was op uitnodiging bij de afdeling van Vrouwen van Nu. En 76 van die dames zaten met volle […]
  • Bijeenkomsten Vrouwen van Nu18 december 2017 Bijeenkomsten Vrouwen van Nu Een drukke periode voor de Vrouwen van Nu. Zij organiseren woensdag de Kerstbijeenkomst bij de Bebsel met naast het diner een optreden van Martine Dubois. Zij speelt traditionele […]