Stichting Leendert Vriel Hof van Twente

De Lions Club kan haar 17e benefiet bridgedrive nu ook officieel afronden. Het bedrag is verzilverd door het goede doel de Stichting Leendert Vriel. Zij hebben het gedoneerde bedrag van € 1.000 graag besteed aan een in-company cursus voor haar vrijwilligers. De Stichting Leendert Vriel Hof van Twente heeft als doel het verlenen van hulp en begeleiding aan patiënten in hun laatste levensfase en wel zodanig dat de verzorging van de patiënt thuis kan plaatsvinden en de patiënt thuis kan overlijden. Hulp en begeleiding strekken zich ook uit tot de familie van de patiënt.

Deze ondersteuning wordt geboden door getrainde vrijwilligers en kan zowel een aantal dagdelen als wel ’s nachts geboden worden. Door te waken bij de patiënt kan de familie de zorg even uit handen geven en zelf slapen om de zorg overdag vol te kunnen houden. Kenmerk voor deze vorm van hulpverlening is “ Het hebben van tijd” en het “Er zijn”.

Gerelateerde berichten

  • lionsclub16 mei 2012 Lions club organiseert Warmelo-concert De Lions club Goor - Markelo - Diepenheim organiseert op 20 mei haar tweede concert op Landgoed Warmelo in Diepenheim. Ditmaal is gekozen voor een openluchtconcert, waarbij de tuinen […]
  • Derde lustrum benefiet bridgedrive2 maart 2015 Derde lustrum benefiet bridgedrive Voor de vijftiende achtereenvolgende keer organiseert kaartvereniging de Lions club Goor haar jaarlijkse benefiet bridgedrive. Als te doen gebruikelijk wordt de dag ook dit jaar bij de […]
  • Bridgeavond voor het goede doel24 februari 2014 Bridgeavond voor het goede doel Voor de veertiende achtereenvolgende keer organiseert kaartvereniging de Lions club Goor haar jaarlijkse benefiet bridgedrive. Als te doen gebruikelijk wordt de dag ook dit jaar bij de […]
  • Proathoes Doors Wide Open geopend6 maart 2018 Proathoes Doors Wide Open geopend Na een voorbereiding van twee maanden werd vanochtend 't Proathuus geopend. In de voormalige winkel van Doors Wide Open in het Goorse stadshart, is nu een ontmoetingsruimte ingericht die […]
  • Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht15 juli 2017 Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht Het Goorse Paasvuur zal in 2018 nog wel op het zogenoemde Roelofsen-terrein worden gehouden maar wat daarna gebeurt, is nog ongewis. De grond aan de Deldensestraat is, al jaren geleden, […]