Sprekers, stands en kinderactiviteiten op Hofkracht & Woonfestival

Tijdens het Hofkracht & Woonfestival zullen, komende zaterdag, naast de diverse stands van bedrijven en instellingen, ook sprekers hun opwachting maken.  Na de opening om 10.00 uur door wethouder Meulenkamp op het voormalige TSB-terrein in Goor, komen ook diverse deskundigen aan het woord over duurzaamheid, energie neutraal bouwen, het regenwatertoilet en het erfgoed van de Twentse Stoomblekerij (TSB). Ook vertegenwoordigers van de Schaapskudde Hof van Twente en Hofschaap leggen uit wat zij doen met hun kuddes. Voor de kinderen zijn er brandweerdemonstraties en een springkussen. Daarnaast zijn de Hofschminkers aanwezig. Het Hofkracht & Woonfestival duurt tot 16.00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Peuters kleuren voor Hofkracht23 september 2017 Peuters kleuren voor Hofkracht In bijna alle peuterspeelzalen en kinderopvangcentra in de Hof van Twente worden festivalvlaggen gekleurd voor het Hofkracht en Woonfestival op 14 oktober. In totaal wordt op maar liefst […]
  • Holtbar voor Erik Reinderink17 oktober 2017 Holtbar voor Erik Reinderink Erik Reinderink is de nieuwe tijdelijke bezitter de Holtbar. Dat is het rondreizende gemeentelijke compliment voor iemand die zich inzet voor duurzaamheid. Erik Reinderink heeft de Holtbar […]
  • Hofkracht & Woonfestival druk bezocht14 oktober 2017 Hofkracht & Woonfestival druk bezocht Het was de hele dag een drukte van belang in en om de oude hallen op het TSB-terrein in Goor. In de nostalgische sfeer van daar waar vroeger velen zwoegden in de stoomblekerij […]
  • Programma Hofkracht & Woonfestival13 oktober 2017 Programma Hofkracht & Woonfestival Op het voormalige TSB terrein in Goor vindt morgen het Hofkracht & Woonfestival plaats. Het festival biedt informatie en activiteiten op het gebied van duurzaamheid en (blijven) wonen […]
  • Duurzaam woonfestival op TSB terrein13 september 2017 Duurzaam woonfestival op TSB terrein Het was al enige tijd een wens van het college en de gemeenteraad en op zaterdag 14 oktober is het zover. Dan vindt het zogenoemde Hofkracht & Woonfestival plaats op het voormalige TSB […]