Eeftink en Schabbink met liedjes in OIdenzaals theater

Het Goorse cabaretduo Bert Eeftink en Paul Schabbink maken een muzikaal uitstapje naar Oldenzaal. Morgenavond, vrijdag de 13e, zijn ze te zien (20.15 uur) met eigen liedjes in het Oldenzaalse stadstheater De Bond. Het duo heeft in de loop der jaren diverse liedjes gemaakt en brengt daarvan een deel op cabareteske wijze. Ook de link met Goor zal daarin niet ontbreken, verzekeren ze. Eeftink en Schabbink treden op in een combi-voorstelling met Tim Honnef die het andere deel van de theatershow voor zijn rekening neemt. Kaarten zijn online te bestellen via deze LINK of aan de kassa van stadstheater De Bond verkrijgbaar.

Gerelateerde berichten

  • Lichtman Wim Broekman gehuldigd door cabaretduo8 december 2014 Lichtman Wim Broekman gehuldigd door cabaretduo Het was een speciale zondagavond voor de Goorse cabaretbroeders Bert Eeftink en Paul Schabbink. Zij bevolkten het afgelopen weekeinde de planken van de Reggehof met de show LöS van […]
  • Extra voorstelling Goorse Leegstandsrevue3 november 2016 Extra voorstelling Goorse Leegstandsrevue Er komt een extra voorstelling van de Grote Goorse Leegstandsrevue op donderdagavond 8 december. Dit is besloten na de run op kaarten voor vrijdag de 9e- en zaterdag 10 december. Die waren […]
  • Run op kaarten Goorse Revue (UPDATE)28 oktober 2016 Run op kaarten Goorse Revue (UPDATE) Er was vandaag een run op toegangskaarten voor de Goorse Leegstandsrevue. Bij Primera De Bandijk en café De Ster waar de voorverkoop vanochtend startte, waren de kaarten voor de […]
  • Eeftink en Schabbink komen met nieuwe Goorse Revue12 oktober 2016 Eeftink en Schabbink komen met nieuwe Goorse Revue Het is een vervolg op de uiterst succesvolle oudejaars-conferences van begin deze eeuw. Een heuse Goorse Revue van het Goorse cabaretduo Bert Eeftink en Paul Schabbink die op vrijdag 9- en […]
  • Goorse Revue krijgt vervolg31 juli 2017 Goorse Revue krijgt vervolg Na het grote succes van vorig jaar komt er ook dit jaar weer een Goorse Revue. Bert Eeftink en Paul Schabbink tekenen ook dit jaar voor de productie en de uitvoering. Het cabaretduo […]