Bijzonder eerbetoon aan scheidende Rellie-voorzitter

Een bijzonder eerbetoon van de leden van de Goorse Biertent Rellie vanavond aan voorzitter Ate ‘Snorre’ Brunnekreef. Hij neemt morgenavond voor de laatste keer, na veertig jaar leiderschap, de voorzittershamer ter hand tijdens de vergadering van het Goorse optocht-keurkorps en daar werd vanavond een voorschot op genomen. Een fraai opgetuigd Relliekarretje, niet toevallig met als basis de rollator waar Ate Brunnekreef zelf jaren mee in de Goorse optocht te zien was, werd in de tuin van de scheidende preses neergezet met daarbij een fraai metalen bord. Daarna was er zoals immer bij dit soort Rellie-activiteiten muziek, vlees en bier. De blij verraste Brunnekreef bedankte de Rellieleden die in grote getale waren gekomen. Ook was er een korte toespraak van Jan Roelofsen. Hij zal, als de voortekenen niet bedriegen, morgenavond worden beëdigd als nieuwe voorzitter van de Rellie.

Jan Roelofsen (l) en Ate Brunnekreef (r)

Gerelateerde berichten

  • Oaverleavingspakket voor Rellieleden10 mei 2020 Oaverleavingspakket voor Rellieleden Het is een figuurlijk doekje voor het bloeden nu er geen Schoolfeest gevierd kan worden dit jaar, maar het is door de leden van de Goorse Biertent Rellie wel als uiterst attent ervaren. […]
  • Waardig eerbetoon Rellie voor Wolter Wiegerinck20 maart 2020 Waardig eerbetoon Rellie voor Wolter Wiegerinck De Goorse Biertent Rellie gaf erelid Wolter Wiegerinck vandaag een sober maar waardig eerbetoon net voor de Diepenheimsebrug. Een haag van Rellie-vlaggen met zwarte linten stonden langs […]
  • Biertent Rellie heeft eigen Corona-vaccin24 december 2020 Biertent Rellie heeft eigen Corona-vaccin Goorse Biertent Rellie heeft een eigen Corona-vaccin ontwikkeld om de rondgang van het keurkorps tijdens het komende Schoolfeest veilig te stellen. Volgens een schrijven aan deze site is […]
  • Rellie gaat kleding verhuren7 mei 2019 Rellie gaat kleding verhuren De kleding die in de loop der jaren door de leden van de Goorse Biertent Rellie is gedragen tijdens de Schoolfeestoptocht gaat in de verhuur. Al deze kleding, die op verschillende wijze […]
  • Rellie wil oplossing voor gat in de optocht18 april 2018 Rellie wil oplossing voor gat in de optocht De Goorse Biertent Rellie wil ideeén verzamelen om ervoor te zorgen dat zij, als sluitstuk van de Schoolfeestoptocht, niet te ver achter de rest van de wagens aankomen tijdens de rondgang […]