‘De overtreffende trap’ thema optocht Schoolfeest 2018

‘De overtreffende trap’ is hét thema van de komende allegorische optocht tijdens het School en Volksfeest van 2018. Dat is vanavond bekend gemaakt tijdens de vergadering van de optochtcommissie en de wagenbouwers in zaal De Bebsel. Het nieuwe thema is bedacht door commissielid Eltjo Lansink. Tijdens de drukbezochte bijeenkomst werd ook de vorige optocht van afgelopen juni geëvalueerd. Die verliep op een paar futiliteiten na prima en had toen als thema ‘Zo de wind waait…’. De winnaar werd toen bij de wagens ‘Ik en de rest’ met ‘Zo de wind waait, dansen de poppen’. Op 8 februari aanstaande is de inschrijfavond voor de komende optocht.

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe wagenbouwers en groepen tijdens Schoolfeestoptocht11 februari 2018 Nieuwe wagenbouwers en groepen tijdens Schoolfeestoptocht De wagenbouwgroep "Hoe dan...." en de groepen "Lijst 143" en "De Dames van 't Zeldam" zijn de nieuwe deelnemers aan de Allegorische Optocht, dit jaar (zondag 24 juni) tijdens het Goorse […]
  • Wagenbouwers en optochtgroepen stellen zich voor6 mei 2017 Wagenbouwers en optochtgroepen stellen zich voor De Goorse wagenbouwers en optochtgroepen hebben nog 50 dagen om het werk te verzetten dat nodig is om op zondag 25 juni met prachtige creaties op straat te komen tijdens de allegorische […]
  • Optocht-thema 2017: Zo de wind waait…28 oktober 2016 Optocht-thema 2017: Zo de wind waait… Het thema van de komende allegorische optocht tijdens het Goorse School en Volksfeest is 'Zo de wind waait...'. Dat is gisteravond bekend gemaakt tijdens de jaarlijkse vergadering van de […]
  • Goorse optochten dit weekeinde op tv29 juni 2018 Goorse optochten dit weekeinde op tv De Goorse optochten van het afgelopen Schoolfeestweekeinde zijn vanaf zondag op verschillende tijdstippen te zien op de lokale tv-zender Hofstreek TV. Komende zondag is vanaf 12:00 uur de […]
  • Muziekkorpsen met fietsen voorop in allegorische optocht13 februari 2016 Muziekkorpsen met fietsen voorop in allegorische optocht Een noviteit tijdens de allegorische optocht tijdens het komende School en Volksfeest. De vijf muziekkorpsen zullen achter elkaar te horen en te zien zijn voor in de stoet. Dat is deze […]