‘De overtreffende trap’ thema optocht Schoolfeest 2018

‘De overtreffende trap’ is hét thema van de komende allegorische optocht tijdens het School en Volksfeest van 2018. Dat is vanavond bekend gemaakt tijdens de vergadering van de optochtcommissie en de wagenbouwers in zaal De Bebsel. Het nieuwe thema is bedacht door commissielid Eltjo Lansink. Tijdens de drukbezochte bijeenkomst werd ook de vorige optocht van afgelopen juni geëvalueerd. Die verliep op een paar futiliteiten na prima en had toen als thema ‘Zo de wind waait…’. De winnaar werd toen bij de wagens ‘Ik en de rest’ met ‘Zo de wind waait, dansen de poppen’. Op 8 februari aanstaande is de inschrijfavond voor de komende optocht.

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe wagenbouwers en groepen tijdens Schoolfeestoptocht11 februari 2018 Nieuwe wagenbouwers en groepen tijdens Schoolfeestoptocht De wagenbouwgroep "Hoe dan...." en de groepen "Lijst 143" en "De Dames van 't Zeldam" zijn de nieuwe deelnemers aan de Allegorische Optocht, dit jaar (zondag 24 juni) tijdens het Goorse […]
  • Wagenbouwers en optochtgroepen stellen zich voor6 mei 2017 Wagenbouwers en optochtgroepen stellen zich voor De Goorse wagenbouwers en optochtgroepen hebben nog 50 dagen om het werk te verzetten dat nodig is om op zondag 25 juni met prachtige creaties op straat te komen tijdens de allegorische […]
  • The Party People uit de optocht gezet15 juli 2022 The Party People uit de optocht gezet Wagenbouwgroep The Party People mag volgend jaar niet meer meedoen aan de allegorische optocht tijdens School en Volksfeest. De jonge wagenbouwers hebben zich volgens de optochtcommissie […]
  • Have Fun keert niet meer terug in de Allegorische Optocht22 oktober 2021 Have Fun keert niet meer terug in de Allegorische Optocht Have Fun verschijnt komende zomer niet in de Allegorische Optocht. De wagenbouwgroep was jarenlang een vaste deelnemer, maar heeft besloten om te stoppen. Dat werd gisteravond duidelijk […]
  • Geen opening loods, toch samen…3 april 2021 Geen opening loods, toch samen… "Een foto ter herinnering aan wat geen herinnering mag/gaat worden." zo begint het Facebookbericht van de Stichting School en Volksfeest. De foto is gemaakt bij de Schoolfeestloods op de […]