Dodelijk ongeval N347, weg tijdelijk afgesloten

Een fataal ongeval met grote gevolgen op de N347. Daarbij is een motorrijder vanochtend om het leven gekomen ter hoogte van de afslag A1. De identiteit van het slachtoffer kan nog niet worden vrijgegeven. De motorrijder kwam in aanrijding met een auto ter hoogte van de op- en afrit. Dat gebeurde op de kruising die is beveiligd met verkeerslichten. Het is niet duidelijk hoe het tot een aanrijding tussen de auto en de motor kon komen. De verkeersongevallen-analysedienst van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Op de weg zijn zwarte schermen geplaatst rondom de plek van het ongeval. Om die reden is de weg van en richting Goor nog uren afgesloten. Verkeersdeelnemers moeten in ieder geval rekening houden met een fikse vertraging. (foto’s: Hof van Twente Fotografie)

Gerelateerde berichten

  • Ongeval op viaduct N34716 februari 2017 Ongeval op viaduct N347 Op het viaduct van de N347 met de kruising Zomerweg is even voor de avond een ongeluk gebeurd. De brandweer werd ook opgeroepen maar er hoefden geen slachtoffers uit de auto's bevrijd te […]
  • Ongeval met beknelling op N347, weg afgesloten1 mei 2015 Ongeval met beknelling op N347, weg afgesloten Op de N347, beter bekend als de S15, heeft vanavond rond 22:00 een ongeval plaatsgevonden met twee auto's. Daarbij zijn volgens de politie in totaal 6 personen betrokken geraakt. In de […]
  • Bekeuring voor dronebestuurder die Traumahelicopter hinderde30 maart 2020 Bekeuring voor dronebestuurder die Traumahelicopter hinderde Een eigenaar van een drone heeft afgelopen vrijdag avond een bekeuring gekregen omdat hij met zijn speeltje de trauma-helicopter hinderde die op weg was naar het slachtoffer van het […]
  • Ongeval veroorzaakt verkeerschaos tussen Goor en Markelo27 augustus 2017 Ongeval veroorzaakt verkeerschaos tussen Goor en Markelo Een motorrijder is vanmiddag gewond geraakt toen hij hard in botsing kwam met een personenauto. Het ongeval gebeurde op de Goorseweg bij de afslag met de Potdijk tussen Goor en Markelo. De […]
  • Overlast op de N34710 mei 2017 Overlast op de N347 Overlast voor de Goorse automobilisten de komende weken. De hoofdrijbaan van de provinciale weg N347 Goor – Rijssen krijgt bij de kruising met de A1 een nieuwe asfaltlaag en nieuwe […]