Twenthe ontvangt koploper, Streekderby’s voor GFC en Hector

Twenthe wacht nog altijd op de eerste zege in dit seizoen en hoopt de punten in het thuisduel tegen Ruurlo wel in eigen huis te kunnen houden. Eenvoudig zal het niet worden want Ruurlo verloor nog niet en is de voorlopige koploper in de derde klasse A met 7 punten uit 3 duels. Trainer Michiel Mensink kan in die wedstrijd niet beschikken over de gekwetsten Stef Eland (knie), Wouter Leusink (bovenbeen) en Stefan Mellegers (buikspier). GFC kwam, na twee overwinningen, vorige week niet in actie en gaat in de thuiswedstrijd tegen streekgenoot sv Enter voor de koppositie in de vierde klasse B. Bij de rood-zwarten ontbreekt Rob Jacobi die deze week door zijn enkel ging. Hector gaat op bezoek bij Sportclub Markelo. De ploeg van trainer Mark Dijkstra speelde vorige week ook niet en heeft behoefte aan een driepunter na het gelijke spel tegen Aramea en de nederlaag tegen Bentelo.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe en GFC in periodestrijd, Hector treft Markelo5 mei 2018 Twenthe en GFC in periodestrijd, Hector treft Markelo Een belangrijk duel voor vv Twenthe morgen in de strijd om de derde periodetitel in de derde klasse B. De Goorse Tricolores gaan op bezoek bij Ruurlo en moeten winnen om mee te blijven […]
  • Twenthe op jacht naar eerherstel tegen Heeten17 februari 2018 Twenthe op jacht naar eerherstel tegen Heeten Het uur u nadert voor vv Twenthe. De ploeg van trainer Michiel Mensink behaalde in de 12 tot nu toe gespeelde wedstrijden slechts 9 punten en behaalde de laatste 3-punter in het laatste […]
  • GFC gaat voor de titel, Twenthe de top 5, Hector-trainer is voorzichtig23 september 2017 GFC gaat voor de titel, Twenthe de top 5, Hector-trainer is voorzichtig Romano Lammertink windt er geen doekjes om vlak voor de start van de nieuwe voetbalcompetitie. GFC gaat voor de titel. "We staan er goed op en hebben een uitstekende voorbereiding […]
  • Cruciale Paasduels voor GFC en Hector14 april 2017 Cruciale Paasduels voor GFC en Hector Het wordt een druk en cruciaal Paasweekeinde voor de eerste elftallen van de Goorse voetbalclubs. Met name GFC en Hector moeten vol aan de bak. Morgen staat voor GFC het uitduel tegen TVO […]
  • Beslissende weken voor Goorse voetbalclubs21 april 2018 Beslissende weken voor Goorse voetbalclubs Het zijn de weken van de waarheid voor de Goorse clubs in de derde- en vierde klasse B. Twenthe begon het seizoen belabberd maar heeft inmiddels de vorm te pakken met vijf overwinningen op […]