Twenthe ontvangt koploper, Streekderby’s voor GFC en Hector

Twenthe wacht nog altijd op de eerste zege in dit seizoen en hoopt de punten in het thuisduel tegen Ruurlo wel in eigen huis te kunnen houden. Eenvoudig zal het niet worden want Ruurlo verloor nog niet en is de voorlopige koploper in de derde klasse A met 7 punten uit 3 duels. Trainer Michiel Mensink kan in die wedstrijd niet beschikken over de gekwetsten Stef Eland (knie), Wouter Leusink (bovenbeen) en Stefan Mellegers (buikspier). GFC kwam, na twee overwinningen, vorige week niet in actie en gaat in de thuiswedstrijd tegen streekgenoot sv Enter voor de koppositie in de vierde klasse B. Bij de rood-zwarten ontbreekt Rob Jacobi die deze week door zijn enkel ging. Hector gaat op bezoek bij Sportclub Markelo. De ploeg van trainer Mark Dijkstra speelde vorige week ook niet en heeft behoefte aan een driepunter na het gelijke spel tegen Aramea en de nederlaag tegen Bentelo.

Gerelateerde berichten